Ако случайно станете кмет на София, г-жо Манолова, ще приложите

...
Ако случайно станете кмет на София, г-жо Манолова, ще приложите
Коментари Харесай

Спас Гърневски нарече Мая Манолова Афера Костинбродска и манипулаторка

Ако инцидентно станете кмет на София, г-жо Манолова, ще приложите ли модела на Братя Галеви на столичани? Това попита в декларация от името на ПГ на ГЕРБ националният представител Спас Гърневски. Поводът за декларацията е кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София, предава Българска телеграфна агенция.

" Кой бе персоналният народен представител на Братя Галеви и кой пропагандираше налагането на бандитския модел на печално известните предприемачи, като споделяше, че той би трябвало да бъде прибавен в доста от обитаемоте места в страната? ", попита Гърневски.

Гърневски заключи, че сътрудниците му от опозицията очевидно не са си взели поука от последните европейски избори. " След неуспеха на дамския тандем Нинова - Йончева, явно в багра е призована да влезе третата в партията им най-изкусна манипулаторка на публично мнение ", сподели Гърневски и назова Мая Манолова - " Г-жа Афера Костинбродска ".

" Да бъде повдигнат претендент кмет - сякаш бранител на слабите и онеправданите, от партия като Българска социалистическа партия, която постоянно е потъпквала с измама, гнет и грабежи орисите на елементарните българи, е върхът на политическия цинизъм. Може би омбудсманът се завръща просто в същинското си амплоа ", уточни депутатът.

Гърневски напомни парламентарната активност на Мая Манолова. Той попита при приемането на текстовете на новия Граждански процесуален кодекс, кой е прокарал текстовете в пленарна зала, свързани с изпълнителното произвеждане против длъжниците напълно в интерес на кредитори и банки, кой е внесъл поправките в Закона за комерсиалния указател, с които три години, се е отлагало влизането му в действие, както и кой е подал сигнал в деня за размисъл през 2013 година по време на парламентарните избори и каква част от тази информация се е оказала вярна по-късно. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР