Ако случайно са ви омръзнали играчките, с които украсявате елхата

...
Ако случайно са ви омръзнали играчките, с които украсявате елхата
Коментари Харесай

5 красиви идеи за коледна украса на елхата

Ако инцидентно са ви омръзнали играчките, с които украсявате елхата всяка година, може би е време да " поразчупите " малко обичайното дърво. Все отново, то е звездата на празника и му се поставя обилна и специфична украса! Независимо дали си падате по избрана цветова скица, обичате класическия жанр, или пък нетрадиционните играчки, сигурни сме, че ще намерите нещо, отразяващо вашите усет и персона, в тези 5 хрумвания за коледна декорация на елхата!

Панделки вместо гирлянди

Да, гирляндите са класика, само че дебелите златни панделки придават грациозност и жанр. Те могат да бъдат открити на всички места, продават се на ролка, можете да избирате сред разнообразни цветове и десени, а на всичкото от горната страна когато приключите с елхата, остатъкът ще ви влезе в приложимост и при пакетирането на подаръците!

Навалял сняг

Когато бяхме деца, създавахме снежен резултат благодарение на памук. Е, към този момент има най-различни спрейове, с помощта на които да пресъздадете зашеметяваща зимна панорама в хола.

Каре за рустик жанр

През последните години рустик стилът в интериорния дизайн е тъкмо толкоз известен, колкото и винтидж. Създавайте това жестоко, обичайно лъчение благодарение на карирани панделки и дървени играчки.

Цветя вместо топки

Някои биха определили тази украса като кич, а други биха се влюбили в нея. Едно е несъмнено – няма да намерите по-екстравагантна! Изкуствени рози, огромни светещи цветя и всички останали флорални детайли са желателни.

Елха… без елха

За феновете на минимализма сме подготвили тези нетрадиционни хрумвания за декорация. Можете да създадете своята елха (или най-малко силуета й) благодарение на топки, рафтове, книги, LED лампички и какво ли още не.

Източник - iwoman.bg, Снимки: iStock/Guliver
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР