Ако следвате профила на плеймейтката Златка Димитрова, вече сте разбрали,

...
Ако следвате профила на плеймейтката Златка Димитрова, вече сте разбрали,
Коментари Харесай

Лято 2020 - като всички предишни 20 лета! Защо Златка Димитрова почива винаги на едно и също място

Ако следвате профила на плеймейтката Златка Димитрова, към този момент сте разбрали, че летните страсти при нея към този момент са действителност и няма и спомен от всекидневните домашни тренировки. Тъкмо противоположното - всяка нейна фотография е навън и редува сполучливо плаж и спорт. 

Виж още: Родопи, Созопол, Пирин... Популярните българи, които избраха България за своята отмора

Пред камерите на " На Кафе " Златка показа, че нейното лято стартира в средата на юни и продължава цели три месеца, които прекарва на каравана на Каваци. Когато не е на плажа, тя се разхожда в Созопол. И по този начин прекарва почивката си в последните 20 години. Към този метод на отмора сполучливо се е приспособил и синът ѝ Миро, на който извънредно доста му харесва по през целия ден да е във водата.

Виж още: Сладък празник за Джулката, синът ѝ стана на половин годинка! Вижте дребния пораснал чаровник

Оказва се, че еднообразието в почивките не омръзва по никакъв метод на Златка, защото тя самата е домошар и не обича доста да сменя ситуацията. На нея ѝ харесва спокойният метод на живот, без заведения и клубове. Така да вземем за пример предишното лято е излязла едвам два пъти на заведение, а тази година към момента не е. 

Виж още: Преслава гневна на подправени вести: Нямам силикон

Златка приказва и за грижите за сина си. Тя се самоопредели като строга, само че обективна майка. Е, несъмнено и глези сина си понякога, само че не прекомерно постоянно. По думите на Златка дребният Миро е едно извънредно щуро дете, което непрекъснато тича, скача, катери се. Именно по тази причина тя постоянно се тормози за него. 

Виж още: Красивата Ивон с невероятна изненада за рождения ден на Анелия

Златка, която напоследък е известна и с съвършената си спортна форма съобщи, че не е почитател на слабите тела, а в действителност харесва добре завършените такива. Даде за образец себе си, че е качила 6 кг. в последните месеци, само че просто се грижи за себе си и е добре завършена.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР