Ако скандалът с апартаментите, купени на по-ниски от средните за

...
Ако скандалът с апартаментите, купени на по-ниски от средните за
Коментари Харесай

Станишев: Ако имотният скандал отврати избирателите, това е в полза на ГЕРБ и ДПС

Ако абсурдът с жилищата, купени на по-ниски от междинните за пазара цени, отврати гласоподавателите, това ще се окаже в интерес на ГЕРБ и Движение за права и свободи на идните избори. Това сподели някогашният ръководител на Българска социалистическа партия, а в този момент водач на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев в изявление за Българска национална телевизия в отговор на въпрос. по тематиката.

" Ако това отврати хората от всички, това ще работи в интерес на ГЕРБ поради тяхната машина за избори, и на Движение за права и свободи, които имат консолидиран електорат ", сподели Станишев и добави, че гласоподавателите на Българска социалистическа партия " желаят да видят идея, вероятност и проект ".

Изследване на социологическата организация " Алфа Рисърч " преди дни сподели, че преднината в електоралната поддръжка за ГЕРБ пред Българска социалистическа партия се стопява около абсурда с жилищата.

Запитан за какво ГЕРБ не съумява да овладее рецесията с жилищата, министърът на превоза Росен Желязков сподели в същото предаване, че публичната нравственос постанова, в случай че участваш във властта, да освободиш заеманата позиция даже и да си работил законно и точно по този начин вършат сегашните ръководещи. " Не разбрах кой тъкмо проблем нервира публичното мнение - че има подозрение за корист с въздействие, облагодетелстване, покупко-продажби по данъчни оценки за прикриване на приходи или налози. Но значимото е каква е реакцията ", съобщи той.

Желязков напомни, че преди десетина години обществото се е вълнувало от съмнителни заменки на държавно и общинско имущество на занижени цени, до момента в който в този момент дебатът е различен - по какъв начин се взе участие във властта. " Интересен е феноменът, че когато се приказва за сходни практики, те се приписват като грях на тези, които са на властова позиция, само че не и на тези, които имат упоритостта, а може би и опцията да дойдат на властова позиция ", добави той.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Новите жилища на ръководещите (123)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР