Ако ситуацията с Уил Смит и Крис Рок от вечерта

...
Ако ситуацията с Уил Смит и Крис Рок от вечерта
Коментари Харесай

„Просто удивително“: трогателният момент между Лейди Гага и Лайза Минели, за който не се говори достатъчно

Ако обстановката с Уил Смит и Крис Рок от вечерта на Оскарите си има диаметралност, то това е моментът сред Лейди Гага и Лайда Минели . Двете звезди и поделиха сцената в неделя вечер, с цел да разгласят най-голямата премия на Академията, съобщавана постоянно последна – тази за филм, която отиде при “CODA”.

76-годишната Минели се отдръпна от светлините на прожекторите преди време поради съществени здравословни проблеми, означават от. През 2000 година е предизвестена от експерти, че може в никакъв случай повече да не върви или да приказва , откакто претърпява случай на вирусен енцефалит, животозастрашаваща мозъчна зараза.

Говорейки пред 10 години по-късно, Минели споделя за заболяването си: „ Не можех да вървя и не можех да приказвам, и те ми споделиха, че няма да мога… в никакъв случай повече “ . Лайза обаче преодолява събитията и даже продължава да работи, издавайки албума си “Confessions” през 2010 година

50 години след премиерата на „ Кабаре “, който ѝ носи премия от Академията, Лайза се появи в инвалидна количка по време на Оскарите , изглеждайки нежна и несигурна.

След като при излизането им на сцената публиката избухна в овации, Лейди Гага отстъпи, с цел да остави на залата да отдаде заслуженото внимание на Минели. „ Виждаш ли това, публиката те обича “ , сподели тя, хващайки Лайза за ръка, а на несигурния ѝ отговор, че не схваща какво би трябвало да направи, Гага отговори, че поема.
 Урок по добрина: Лейди Гага и Лайза Минели на Оскарите  Урок по добрина: Лейди Гага и Лайза Минели на Оскарите  Урок по добрина: Лейди Гага и Лайза Минели на Оскарите  Урок по добрина: Лейди Гага и Лайза Минели на Оскарите
Отбелязвайки, че за нея е чест да разгласи категорията с „ същинска легенда на шоубизнеса “, 36-годишната певица се обърна към феновете, след което остави Минели да разгласи какво следва. Но когато Минели се затрудни с точните думи, че е време да видят кои са десетте номинирани кино лентата, Лейди Гага ловко я замести. Актрисата от „ Кабаре “ сподели облекчено „ О, добре! “, а преди да се пресъздават заглавията от категорията, от микрофоните се чуха думи, които бяха предопределени единствено за тях двете.

„ Държа те “ – „ Знам “, споделиха си небрежно Лейди Гага и Лайза Минели, а в тази замяна на думи приказва толкоз доста за динамичността в такива обстановки.

Преди да пристигна моментът Минели да прочете при кого отива Оскара за най-хубав филм, Гага я предразположи още един път, запявайки ария от „ Кабаре “ . „ Здравейте всички, толкоз се вълнувам да бъда тук. Толкова съм щастлива да бъда тук и то тъкмо с теб, аз съм най-големият ти почитател “, отвърна Лайза и разгласи спечелилия, когато колежката ѝ отвори и сервира плика.

This is like a lesson in how to facilitate older people while honouring who they are.
What a class act by with legend Liza Minnelli.
The conferred whispers of "I gotcha " "I know " picked up by the mikes make it especially touching.
— Naomi O'Leary (@NaomiOhReally)
След този миг мненията на трогнати фенове в интернет не закъсняха. „ Сърцето ми се стопли да видя какъв брой деликатно и грижовно се отнасяше Лейди Гага към ужасно нежната Лайза Минели, без да я лиши от достолепие “, написа в Twitter един консуматор, а различен разяснява: „ Начинът, по който Лейди Гага съумя да се ориентира в обстановката, с цел да продължи шоуто и да резервира достолепието на Лайза, беше майсторски и демонстрира какво положително сърце има тя “.

Още мнения гласят:

„ Това е като урок по какъв начин да улеснявате възрастни хора, като в същото време ги почитате. “

„ Току-що изпитах още повече почитание към Лейди Гага, наблюдавайки нежния и заслужен метод, по който поддържа връзка с Лайза Минели. Това безусловно извика сълзи в очите ми. “

„ Надявам се, че в един миг ще можем да обсъдим какъв брой класното държание на Лейди Гага и какъв брой добре се оправи в представянето на най-хубавия филм, като в същото време оказва помощ на Лайза Минели да се усеща уважавана и спокойна, без въобще да бъде снизходителна или неловка. Просто изумително. “

Лейди Гага неведнъж е заявявала почитанията си към Лайза Минели и наподобява, че самата тя е повода 76-годишната легенда да се появи на Оскарите. Бившият журналист на Минели, Скот Горенщайн, споделя пред: „ Лейди Гага изиска Лайза да връчи премията с нея. “ Звездата от „ Домът на Gucci “ неслучайно бе избрала да облече блещукащ смокинг, напомнящ този на артиста Джоел Грей в „ Кабаре “ от 1972 година

А за край, откакто “CODA” беше разгласен за най-хубав филм, всички в залата започнаха да махат с жестомимичният знак за овации , което бе уловено от всички камери. Филмът споделя за дете на глухи родители (каквото значи и абревиатурата CODA - child of deaf adults ), а сигурно този миг значи доста за общността на глухонемите - и какъв по-хубав свършек на вечерта!
 Победителите от премиите „ Оскар “ 2022  Победителите от премиите „ Оскар “ 2022  Победителите от премиите „ Оскар “ 2022  Победителите от премиите „ Оскар “ 2022
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР