Ако си си мислим, че съществуват само мъжки писоари, то

...
Ако си си мислим, че съществуват само мъжки писоари, то
Коментари Харесай

Какво да очакваме от тоалетните в осем страни по света

Ако си си мислим, че съществуват единствено мъжки писоари, то сме в жестока неточност. В Германия да вземем за пример има женска версия на писоарите. Всяка страна в действителност има собствен характерен етикет и е по-добре да знаем за него, преди да отидем там. От Bright Side знаят, че има огромно многообразие по света и по тази причина вземат решение да прегледат тези културни разлики, когато става въпрос за тоалетни привички.

Както към този момент споменахме, в Германия можем да се натъкнем на писоари за дами. Новите тоалетни за дами са въведени още през 2000 година и е планувано да се появят във всички публични тоалетни в Берлин.

В Лондон и Амстердам пък има открити писоари, които се местят на разнообразни места. Най-често те се появяват през нощта и изчезват на другия ден.
 Снимка 556473

В Сингапур почитат чистотата. Ако не пуснем водата след себе си в социална тоалетна, ще получим санкция от над 150 $. Ако пък нямаме пари, с цел да си платим санкцията, то отиваме в пандиза.

Що се отнася до Франция , там пък да вземем за пример можем да намерим някои екологични писоари , които са цялостни със плява и проектирани за приложимост навън. Често в тях даже са посадени цветя.

Ситуация, която несъмнено не ни е непозната, тъй като към момента се среща на доста места в България, е тази в Египет. Там се заплаща за тоалетна хартия на входа на публичните тоалетни . Изненадващо обаче, че в случай че си носим наша лична, то в този случай не плащаме за тоалетна.
 Снимка 556475

В Шотландия сме задължени да пуснем чужд в публичната тоалетна, в случай че той почука на вратата. Законът ни задължава да бъдем гостоприемни, даже и в градската тоалетна. Очевидно в Шотландия бързо се основават нови другарства.
 Снимка 556476

Що се отнася до Китай , там нещата са доста съществени. В Китай имаше тоалетна гражданска война през 2015 година Желанието на народа беше да се подобрят санитарните условия в страната. Сега даже можем да попаднем на публични тоалетни с лицево различаване.

Най-високата тоалетна в света пък е в Дубай . Именно в Обединените арабски емирства можем да пишкаме, до момента в който се любуваме на невероятна панорама пред нас. Дори Уил Смит го загатна в собствен Instagram, като разгласява фотография, на която го виждаме седнал на тоалетната паница в стаята на хотела си на 154-ия етаж. " Стоя на върха на света ", пошегува се той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР