Ако си седите на дивана и чакате един милион долара

...
Ако си седите на дивана и чакате един милион долара
Коментари Харесай

6 стъпки, които ще ви помогнат да получите всичко, което поискате

Ако си седите на дивана и чакате един милион $ да ви паднат в скута, най-вероятно ще останете разочаровани.

Искате ли да превърнете фантазията си в действителност? Не се и колебая, че отговорът ви е „ да “, само че по-важният въпрос е по какъв начин да го извършите.

Човек не се ражда с нужните познанията, за  да постигне  всичко, което желае от живота. Повечето хора даже не знаят какво тъкмо желаят.

Как може да „ притеглим “ положителния шанс и удобните условия на наша страна? Как да договорим най-хубавата договорка, да си запазим най-хубавото място или да намерим идеалния сътрудник в нашия живот?

Успешните хора употребяват система от няколко стъпки, с цел да виждат и да се възползват от събитията и опциите, които се откриват пред тях, с цел да реализиран задачите си допустимо най-бързо.

Това са шест стъпки, които ще ви оказват помощ да получите това, което желаете.

1. Направете съзнателното решение да получите, това което желаете непременно, даже и да не знаете по какъв начин да го достигнете.

На пръв взор, това наподобява извънредно елементарно, само че в действителност нещата са малко по-сложни. Повечето хора са несигурни и неуверени, когато би трябвало да бъдат допустимо най-конкретни.

Не казвайте неща като: „ Би било хубаво, ако… “ и „ Ще забележим какво ще се случи, когато… “ Важно е да сте наясно с това, какво тъкмо желаете, даже и към момента да не знаете по какъв начин да го получите. 

Ето няколко образеца, с които да започнете:

Искам да отида на едноседмична почивка в Италия.

Искам да намеря идеалния бизнес сътрудник.

Искам да намеря индивида, с който да прекарам остатъка от живота си.

Това са неща, които желаете да постигнете, само че не знаете по какъв начин да го извършите. За това, може да започнете от нещо по-малко.

„ Днес ще хапвам пиле за обяд “ е съответно, елементарно постижимо и уверено изказване. „ Отивам на отмора в Лос Анджелис за една седмица през юни “ е също толкоз ясно и изрично.

След като свикнете с употребявате на този по-решителен език на другарство, ще бъдете подготвени да продължите напред. 

2. Бъдете наясно с крайния резултат

Важно е да знаете по какъв начин ще наподобява крайния резултат. Мислете за това, което желаете, а не за това, което НЕ желаете. Опитайте да се придвижите в обстановката, която желаете да реализирате.

Когато поръчвате салата в ресторант, вие избирате зеленчуците, сирената и дресинга, които тя да съдържа. Може да си визиите нейния тип, усет и аромат, преди даже да е пристигнала на вашата маса. Наясно с те с това, което желаете.

В последна сметка, когато си мислите за салата, не си представяте сандвич с пиле. Умът ви работи на същия принцип, когато пробвате да си визиите съвършения сътрудник и мечтания живот.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР