Ако си падате по някого и искате да ви забележи,

...
Ако си падате по някого и искате да ви забележи,
Коментари Харесай

Как да го спечелиш според зодията

Ако си падате по някого и желаете да ви забележи, тези препоръки ще ви оказват помощ. Ето по какъв начин да го свалите съгласно зодията му.

Овен

Мъжете Овни са привлечени от мощни и самостоятелни дами. Една жена водач, която е целеустремена и не се опасява от дребните трудности по пътя ще грабне вниманието му незабавно. Демонстрирайте самонадеяност и той ще желае да си приказва с вас денонощно.

Телец

За да привлечете вниманието на мъж Телец, е жизненоважно първо да се сприятелите с него. Той цени другарството и няма да стартира сантиментална връзка с жена, която не е във вътрешния му другарски кръг. След като се сближите, той към този момент ще ви е опознал. И в случай че е заинтригуван, връзките ви могат да прераснат в освен това.

Близнаци

Близнаците правят оценка жена, която поема самодейността. Ако извършите първата крачка или привлечете вниманието му с взор, той ще ви преследва, до момента в който не му дадете късмет. Както и Овните, Близнаците харесват дами, които знаят какво желаят.

Рак

Мъжете Раци са малко по-чувствителни и домошари от другите знаци. Те избират да си лежат и да релаксират, вместо да излизат за бурни празненства. За да привлечете вниманието му, предложете му да гледате филм у тях. А с цел да го привлечете още повече, предложете му той да избере кино лентата

Лъв

Мъжете Лъв са рисковани и любопитни. Търсят жена, която да харесва нещата, които той прави. Когато сте на открито с група, забавлявайте се и бъдете душата на празненството и той незабавно ще забележи вашата ексцентрична характерност. След момент ще бъде при вас.

Дева

Мъжете Дева харесват дами, които са съвременни и проведени. Обръщат внимание на метода, по който се обличате и представяте. Повечето дами не обичат да им се споделя по какъв начин да се обличат, само че в случай че желаете да привлечете вниманието на Дева, постарайте се да се облечете с усет и нюх към детайлите. Това е сигурен метод да ви забележи.

Везни

Добър метод да привлечете вниманието на Везните е да споделяте техните ползи. Те обичат природата. Везните прекарват доста време измежду природата и намират хубостта в естествените неща, тъй че в случай че схванат, че споделяте тази тяхна обич, те ще ви намерят за неустоими и ще пълзят след вас.

Скорпион

За да ви забележи мъж Скорпион, би трябвало да сте – или най-малко да изглеждате – самостоятелни. Жена, която се държи, все едно няма потребност от мъж или от някой, който да й споделя какво да прави, ще накара Скорпиона да полудее. Те незабавно ще стартират да ви преследват, в случай че държите на своите неща и не се интересувате от вниманието им.

Стрелец

Стрелецът обича, когато дамата се любува на връзката с него. Да разговаряте за всичко е страховит метод да привлечете вниманието му. Те са открити и екстровертни и обичат нон-стоп да беседват. Ако започнете диалог с него, ще му хареса и ще желае да продължи.

Козирог

Можете да привлечете вниманието на Козирога, като започнете интелектуален диалог с него. Козирозите са съществени и избират задълбочените диалози. Попитайте го " Какво е значимо за теб в живота? " или нещо философско. Колкото повече го карате да се замисли, толкоз повече ще мисли за вас.

Водолей

Водолеят ще обърне внимание на една жена, в случай че тя е загадъчна. Дръжте се малко затворено и той ще го забележи незабавно – и това ще го побърка. Той не знае нищо за вас и желанието да научи освен това няма да му даде мира, до момента в който не получи късмет да разговаряте. Можете да играете тази игра колкото си поискате.

Риби

Рибите са най-креативните от всички знаци. Те ценят всичко, обвързвано с изкуство, без значение дали е музика, или литература. Най-добрият метод да привлечете вниманието им е да намерите подобаващата конюнктура. В случая – концерт или галерия.

Когато се засечете на такова място, надали ще можете да говорите доста, само че той ще забележи любовта ви към изкуството и ще изиска да завърже диалог по тематиката. А може би ще ви предложения и на друга среща.

Източник: iwoman.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР