Ако си падате по класическите ролеви игри от типа на

...
Ако си падате по класическите ролеви игри от типа на
Коментари Харесай

Black Geyser: Couriers of Darkness влиза в Steam Early Access тази седмица

Ако си падате по класическите ролеви игри от вида на Baldur’s Gate и Icewind Dale, то е доста евентуално Black Geyser: Couriers of Darkness да ви допадне доста. Играта наподобява тъкмо по този начин, както би трябвало да наподобява едно cRPG и съвсем всичко в нея звучи познато. Почти.

Една от огромните разлики тук е, че вместо, както в доста сходни игри да не се притеснявате от това да обирате нещастни NPC-та и плячкосвате всичко що заварите в непознатите къщи, то алчността и кражбата ще се санкционират. Това ще въздейства по негативен метод на тези към вас: търговците ще подвигат цените, NPC персонажите ще са по-мнителни към вас и в случай че поискате повече в сравнение с ви се поставя за дадена задача, единствено ще влошите нещата за нещастното кралство, чиито пътища сте тръгнали да обхождате. А то, както показват от PC Gamer е превзето точно от лакомия и корупция, която го разяжда от вътрешната страна. Гражданска война и проклинание, което прави хората алчни са главните проблеми на Исимералд.

Тази седмица, хората от GrapeOcean Technologies, че играта ще влезе в Steam Early Access от на следващия ден с цена от $24.99. А анонсът за това беше съпроводен и с ново анимирано видео към играта (в края на публикацията може да видите и геймплей от нея).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР