Ако си мислите, че зимата е най-скучният сезон във Варна,

...
Ако си мислите, че зимата е най-скучният сезон във Варна,
Коментари Харесай

Прекрасният зимен арт фестивал Сръчко във Варна - мечта за изложители и посетители

Ако си мислите, че зимата е най-скучният сезон във Варна, то сте в огромна илюзия. За 5-та поредна година Морската столица ще приветства Зимното издание на арт фестивала “Сръчко ”.

Над 100 изложители ни демонстрират ръчно направени дарове

От 10 до 28 декември жителите и гостите на града, ще могат да се насладят на ръчно правените произведения на над 100 изложители от цялата страна. От рисувано стъкло и шити играчки до бижута и грънци, фестът предлага за всеки по нещо. Спазвайки традицията си за живи демонстрации на разнообразни занаяти, и този път уредниците са подготвили голям брой изненади за своите гости.

За втора поредна година хазаин на събитието ще е най-големия търговски център във Варна - Delta Planet Mall. Ценителите на ръчно направените уникати ще могат да им се насладят всеки ден от 10 до 21 часа на равнище 0 и -2. Организаторите на “Сръчко ” ще положат всички старания за съблюдаване на противоепидемичните ограничения и предотвратяване на гостите и участниците в събитието.

Тази година на две разнообразни места

Но това напълно не е всичко, тъй като уредниците са подготвили изненада. За първи път арт фестивал ”Сръчко ” ще се организира редом на две разнообразни места. От 17 до 28 декември жителите и гостите на град Варна ще могат да се насладят на магията на коледния базар ситуиран сред входа на хотел “Черно море ” и Фестивалният и Конгресен Център. Ако не можете да посетит Делта Планет Мол, наложително наминете през открития формат на “Сръчко ”, с цел да изпиете по чаша греяно вино заобиколени от радостна компания и голям брой ръчно правени уникати.

Откъснете се от скучното всекидневие и елате да се забавляваме на Зимния “Сръчко ”. А в случай че сте майстор или създавате “красотички ”, които желаете да визиите на света, имаме добра вест за вас. Все още имате опция да участвате във фестивала. Свържете се с уредниците на 0896231484 и заявете вашето присъединяване. Не чакайте до последния миг! Местата на ревюто са лимитирани и за двете местоположения, а свободните бройки понижават с всеки минал ден. Не пропускайте да станете част от най-очакваното зимно събитие във Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР