Ако си мислите, че целувките са просто физическо допиране на

...
Ако си мислите, че целувките са просто физическо допиране на
Коментари Харесай

Какво означават различните видове целувки на мъжете?

Ако си мислите, че целувките са просто физическо докосване на устни в нечия друга плът, грубо се лъжете. В тях има прикрито обръщение, което даже този, който целува, от време на време не осъзнава.

Най-вече при мъжете. Защото, в случай че ние раздаваме целувки наляво-надясно, при тях зад сходно деяние се крие кодирано възприятие или желание. Но доста значимо е да се означи, че в множеството случаи тълкуването на целувките е за момента. Тоест какво изпитва към вас в този момент! А, с цел да разберете, вижте смисъла на мъжките целувки.

 

Целувка по врата

То е ясно, значи: „ Желая те! “ Имайте поради, че не е наложително един мъж да изпитва мощни усеща към вас, с цел да желае да бъдете интимни. Затова смисъла на тази целувка се изчерпва единствено с тези му стремежи.

Но пък сигурно е безапелационен индикатор за желанията му. „ Невинна “ или другарска целувка по врата не съществува!

 

Целувка по устните

Освен в случаите, когато целувката се състои в напълно леко и бързо допиране на устните, това е симптом за мощни усеща, даже обич! Има мъже, които даже по време на “игра ” не целуват по този начин партньорката, в случай че не изпитват нещо към нея!

Така че, в случай че целувката е дълбока, дълга и взе участие езикът, бъдете сигурна, че за него в действителност значите нещо. И освен! Често мъжът по този начин показва своята принадлежност. Тоест той споделя: „ Ето, аз съм единствено твой! “

 

Целувка по очите

Целувката по очите е доста съкровен миг на деликатност и угриженост. Но това напълно не значи, че този мъж има по-романтични планове към вас!

И въпреки всичко, бъдете благи и уважителни с такива хора, тъй като те в действителност ви мислят положителното. Дори да не дават отговор на възприятията ви по този начин, както ви се желае!

 

Целувка по ухото

Тази целувка, както и целувката по врата, е израз на пристрастеност. Особено, когато има глезене с мирис и език. Ако един мъж ви целува по този начин, значи желае да бъде съкровен с вас. Тук, в този момент и незабавно!

Определено може да се обвърже и с палавост или задявка, само че тогава е напълно къса. Има отзиви, че целувката по ушите може да издава и преднамереност, само че ние най-малко не сме склонни да имаме вяра на това.

 

Целувка по ръката

На първо място тази целувка е израз на почитание! Ако сте в сантиментална връзка с мъж и той ви целуне по ръката, би трябвало да знаете, че в действителност изпитва мощни усеща към вас и ви се възхищава.

В такива моменти би трябвало да сте доста деликатни и безпределно чаровни, с цел да не му създадете дискомфорт.

 

Целувка по бузата

Като цяло, тази целувка е израз на другарски усеща и планове. Разбира се, мъж, който ви обича и с който имате връзка, също може да ви приема и като другар.

Но общо взето в нея има любов, поддръжка, схващане, съчувствие… Но не и пристрастеност! Което не я прави по-малко значима, тъй като откровените другарски усеща са много по-ценни от пристрастеността.

 

Целувка с отворени очи

Тук би трябвало да се направи едно доста значимо разграничаване. Ако ви целува по ръката, по корема или по други „ местенца “ и ви гледа в очите, значи просто желае да укрепи момента.

Но, в случай че се целувате буйно по устните и той е с отворени очи, значи по-скоро е фен, а не участник! Имайте едно мислено с такива мъже! Те не постоянно ще ви дадат това, което очаквате от тях.

 

Бърза целувка

Ако мъжът ви целуне бързо, това е израз на индиферентност, даже обвързване. Но може и да се отнася единствено за самия миг, а не за възприятията му като цяло!

Така че, не ни разбирайте неправилно, той може доста да ви обича, само че просто да не му е до романтика и деликатност в този момент. Или бърза, или мислите му са на напълно друга вълна… Лошо е единствено, в случай че постоянно ви целува по този начин неенергично и незаинтересовано.

 

Продължителна целувка

Продължителната целувка, без значение къде, значи, че този мъж се любува същински на интимната непосредственост с вас. Възбуждате го, прелестно му е, желае ви… а може би ви и обича!

Затова горещо ви съветваме да се възползвате оптимално и да си изживявате тези моменти, тъй като те са неповторими!

 

Настоятелна целувка

Ако един мъж ви целува по този начин, все едно по-късно ще смачка лицето ви, това може да се пояснява като предпочитание да ви подчини.

Може би сте му дали мотив за ревнивост, може би не има вяра в възприятията ви, а може би пристрастеностите са му пристигнали в повече…

 

Въздушна целувка

Въздушната целувка може да се пояснява в два разновидността. Първият е „ отбий номер “ или замазване на очите, в случай че не е имало действителна целувка.

Вторият вид значи: „ Липсваш ми още преди да сме се разделили! “ Което е знак за в действителност мощни усеща от страна на един мъж. Той желае да прекарвате колкото се може повече време дружно.

 

 

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР