Ако си мислите, че Том Круз се е уморил от

...
Ако си мислите, че Том Круз се е уморил от
Коментари Харесай

„Мисията невъзможна 7“ ще ни отведе в космоса

Ако си мислите, че Том Круз се е уморил от своите невъзможни задачи и счита да се отдръпна от поредицата, надълбоко се заблуждавате. Актьорът към този момент се приготвя за идната глава от приключенията на сътрудника Итън Хънт. А съгласно режисьора Кристофър Макуори той към този момент има страхотни хрумвания за „ Мисията невъзможна 7 “, оповестява Cinefish.

Тези хрумвания ще изстрелят поредицата на едно ново... галактическо равнище. В свое скорошно изявление Макуори, който е сценарист и режисьор на последните два кино лентата от поредицата загатва, че новата глава ще е нещо, което „ ще покори света “. „ Ще бъде нещо грандиозно. Планираме нещо обвързвано с корпорацията SpaceX или НАСА. Не знам дали „ Парамаунт “ ще се съгласят да поддържат сходна концепция “, споделя той.

Самият Круз също не крие концепциите си да придвижи приключенията на Хънт и компания в открития космос. „ Обмисляли сме разновидности за това. Въпросът е по какъв начин тъкмо да го създадем. Как да го вмъкнем като част от сюжета на „ Мисията “. Не желаеме просто да се получат яки фрагменти, а те да са допълнение към героите и историята. Какво може и какво не може да направи екипът на сходно място? “, размишлява артистът.

Едно интергалактическо премеждие звучи като положително продължение на поредицата. Все отново ще е мъчно да се надскочи към този момент видяното в „ Мисията невъзможна: Разпад “, трансформирал се в най-касовия шлагер дотук с доходи от 791 милиона $. Пък и нямаме самообладание да забележим следващата щура каскада на Круз в космоса.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР