Ако си мислите, че сте виждали всичко от Гери-Никол, значи

...
Ако си мислите, че сте виждали всичко от Гери-Никол, значи
Коментари Харесай

Гери-Никол натика главата на фен под полата си ВИДЕО

Ако си мислите, че сте виждали всичко от Гери-Никол, значи се лъжете съществено, тъй като провокативната изпълнителка е способна на всичко, когато е на сцената и за следващ път потвърди, че няма никакви задръжки.

Наскоро изпълнителката на “Телефона ” бе подложена на унищожителни критики от консуматори в обществените мрежи, които не могат да повярват на очите си на това, което тя прави по време на свое присъединяване. Това, което прави провокативната русокоска хвърли всички в шок, най-много нагорещилия се почитател, който съумя да зърне какво се крие под полата й.

В TikTok се появи ново видео от присъединяване на Гери-Никол, на което се вижда по какъв начин певицата се закача с един от гостите на заведението.

“Тъжна панорама ”, “Няма такова проваляне ”, Боже, дай ми наследник ”, “Под дъното ”, “Тотална покруса ”, са единствено дребна част от мненията, с които почитателите на Гери в мрежата безусловно я заливат след палавата сцена.

Видеото пък, както се очакваше при сходни прояви, за нула време навърхя хиляди гледания. И по какъв начин другояче, по-късно, което си разреши да прави пред всички Гери-Никол! 

Изпълнителката не за първи път се държи по този начин по време на свои участия. Малко преди фрагмента с фена под полата, се появи и друго видео с нейно интензивно присъединяване, от което се вижда по какъв начин тя танцува повече от предизвикателно на сцената, което също не провокира доста удовлетворени мнения от страна на почитателите й в TikTok.

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР