Ако си мислите, че след конфликта с член на ирландската

...
Ако си мислите, че след конфликта с член на ирландската
Коментари Харесай

Конър Макгрегър към ирландската мафия: Елате и ме хванете!

Ако си мислите, че след спора с член на ирландската незаконна група, Конър Макгрегър се опасява, тогава несъмнено не познавате “Небезизвестният “.

В четвъртък Конър Макгрегър беше свикан в съда с цел да се прегледа делото против него за превишена скорост. Ирландецът не се беше явил на първото чуване, което провокира отрицателна реакция от страна на представителите на Темида. В резултат, на което Макгрегър бе санкциониран с $471 и боецът напусна правосъдната постройка, където към този момент го чакаха публицисти, които желаеха да научат детайлностите за “сбиването “ му.

Конър не даде обстоен коментар, а единствено хладно отвърна: “Елате и ме хванете! “

@UFC debut gloves on the wall of SBG Concorde! The home of champ champions! McGregor and @gunninelson! 1st round KO and 1st round strangle! Crazy beautiful game

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Dec 2, 2017 at 3:55am PST

Разбира се, сходен отговор не хвърля никаква светлина върху хипотетичното сборичкване в една от кръчмите в Дъблин, в което Макгрегър удари член на ирландския незаконен профсъюз.

Както сподели престъпният кореспондент Пол Уилямс оня ден, първенецът на UFC е в смъртна заплаха и незабавно би трябвало да напусне страната, с цел да избегне възмездие.

Respect to Martin they hassled the bollox out of him as well hahah

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Nov 30, 2017 at 5:41am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР