Ако си мислите, че от родното издание на Ергенът“ по-голям

...
Ако си мислите, че от родното издание на Ергенът“ по-голям
Коментари Харесай

Пуснаха риалити за свалки с MILF-ове, резултатът ще ви шокира!

Ако си мислите, че от родното издание на „ Ергенът “ по-голям сеир няма, то за жал грешите. 

Наскоро в Щатите излезе дебютният сезон на риалитито MILF Manor ( “Имението на мамчетата “ – бел. прев.) по телевизионния канал TLC. Предаването включва осем дами на междинна възраст и еднакъв брой доста по-млади мъже, които обитават дружно в първокласен мексикански курорт. Целта (подобно на множеството сходни формати) е всеки да си откри половинка. 

Виж още: Нови секс трендове разцепват 2023: Виж какво и по какъв начин да правиш, с цел да си в тренда

Тук обаче идва шокиращият детайл на MILF Manor – и не, не става дума единствено за възрастовата разлика от над двайсет години. Всички мъже в шоуто са… синове на участничките. Точно по този начин: записалите се за свалки с MILF-ове запалянковци не подозират, че майка им също е измежду състезателките – и че ще излиза на срещи с техните връстници. 

Първият епизод на шоуто включва сцена, в която всички участници биват изправени едни против други и осъзнават, че в групата участват техни родственици. Смущението е всеобщо, а една от майките даже показва ужаса си от обстоятелството, че синът ѝ ухажва нейни връстнички – без обаче да премисли желанието си за свалки с мъже на неговата възраст. 

Виж още: Топ 5 места за градски фотоси, които са сетове от известни филми и сериали

Не изненадващо, предаването провокира потрес и отвращение у милиони фенове в Съединени американски щати, както и безчет смешки на тематика Едипов комплекс. 

Премиерата на MILF Manor бе по същото време, в което избухнаха слуховете, че Леонардо Ди Каприо (който от дълго време се слави с любовта си към на половина по-млади момичета) излиза с 19-годишна. Този факт накара мнозина да разясняват онлайн, че километричните разлики във възрастта са неуместни, без значение от това дали „ по-старият “ във връзката е мъж или жена.

И в случай че риалити жанрът от дълго време изследва границата сред редното и неправилното, то MILF Manor наподобява уверено я прекачва. Журналистката Наоми Фрай от The New York Times отсича, че шоуто е „ безусловно дъно на риалити малкия екран “, а консенсусът на ТВ критиците в Rotten Tomatoes жигосва формата като „ фройдистки хорър “.

Изображение: imdb

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР