Ако си мислите, че настъпи краят на невероятното бургаско лято

...
Ако си мислите, че настъпи краят на невероятното бургаско лято
Коментари Харесай

Рок уикенда в Бургас

Ако си мислите, че настъпи краят на невероятното бургаско лято 2020, в което няма ден без забавни събития, фестивали, концерти и спектакли, доста се лъжете. Каним ви на следващ тематичен уикенд край морето, оповестява от община Бургас.

Централното събитие в него е фестивалът Burgas Rock & More. Той ще се организира на познатото на всички меломани място край Морска гара, а измежду участниците са Миро, Белослава, Кристина Дончева от " Гласът на България ", Стефан Вълдобрев и " Обичайните обвинени ", Funky Miracle, G.R.A.S., Dirty Purchase, Б.Т.Р., " Контрол ", " Обратен резултат " и други. Билети за Burgas Rock & More се продават в EVENTIM.

Това не е всичко. През идния уикенд Бургаският залив ще се извърши с разноцветните хвърчила на участниците в кайтсърф регатата " Black Sea Kite Cup 2020 ".

Можете да гледате португалски филми под звездите, да посетите художествена изложба или театрална режисура, да отидете на кубинска вечер на остров Света Анастасия и да се позабавлявате с някои към този момент обичайни бургаски атракциони, като Фестивала на пясъчните статуи, изложения на аквариумни рибки и змии, шоу с живи папагали.

Местните питейни заведения с жива музика също ще предложат разнообразна стратегия с български реализатори. Нощите ще са дълги с афтърпартита в клубовете HashtagPAVILION, Барабар, Ten Fingers и други

Използвайте за ориентировка интерактивната карта с всички включени точки и събития за Рок уикенда в Бургас - http://u.osmfr.org/m/472439/.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР