Ако си мислите, че има случайни неща в политиката и

...
Ако си мислите, че има случайни неща в политиката и
Коментари Харесай

Ако си мислите, че има случайни неща в политиката и в обществото, значи сте в ръцете на много добър манипулатор…

Ако си мислите, че има инцидентни неща в политиката и обществото, значи сте в ръцете на доста добър манипулатор. Така твърди в собствен пост Елена Гунчева-Гривова. Коментарът е отдаден на операциите. В политиката, в обществото, в църквата, личностните…

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

По мотив обявата на Иван Спирдонов, ще допълня, че единствено една напълно дребна част от връзката е вербална. Невербалната е неведнъж повече, само че множеството хора не знаят по какъв начин да я поясняват и по-важното – по какъв начин да се предпазят от влияние. Забелязали ли сте по какъв начин политици и други мошеници разтварят длани към вас, до момента в който ви приказват. Това е жест, който би трябвало да внуши доверие. Само че невербалната връзка включва и надолнище на главата, на тялото, състояние на крайници, ръце, мимики, взор. И който е изучавал това, незабавно би забелязал лицемерието, тъй като един жест може да бъде изучен, само че малко са тези, които съумяват да бъдат напълно лицемерни и да нагодят цялото си тяло да добавя жеста.

Хората се въздействат от миризми, цветове, музика.

И всичко това се употребява като подсъзнателно подстрекателство по този начин, че никой не се усеща по какъв начин му се трансформира мисленето. Затова и малките екрани са толкоз нездравословни и напряко измиват мозъците на хората.
Много са чували за 25-ия кадър. Има и други сходни техники, когато умишлено не се засича подсъзнателното външно подстрекателство.

В университетите към този момент се преподава осакатено познание за тези неща. Защото никой не би трябвало да схваща по какъв начин го манипулират. Манипулацията има мощ, единствено до момента в който манипулираният не я осъзнава.

Впрочем по какъв начин бихте изтълкували погребението на Негово Светейшество българският Патриарх Неофит през вчерашния ден. И символиката свещеник и то глава на Българската Православна Църква, да бъде положен върху военно оръжие и да бъде теглен от БТР? Военизиране на вярата? Замяна на вярата с война? Опорочаване на духовността? Избирайте. Спомнете си картинката и затворете очи и помислете какво възприятие провокира във вас. Е, това беше целено. Ако си мислите, че има инцидентни неща в политиката и обществото, значи сте в ръцете на доста добър манипулатор.
А познанието провокира освен тъга, само че от време на време и гибел.

 

Ключов народен представител напусна „ Възраждане “ с разобличаване: „ Костадин се отървава от хора, които са неуместни, тъй като знаят прекалено много “, напомня SafeNews.

В собствен дълъг пост във връзка напускането си на партията Иван Герасимов разкрива смущаващи неща за управлението на партията и нейния водач.

В цели 35 точки той разказва в детайли аргументите за напускането на партията. В някои от тях се съдържат откровени компромати против нейният водач.

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР