Ако ще връщаме държавата в някои сектори, предлагам да го

...
Ако ще връщаме държавата в някои сектори, предлагам да го
Коментари Харесай

Сидеров: Защо не национализираме ток, вода и злато, а се занимаваме с лотарията?

Ако ще връщаме страната в някои браншове, предлагам да го създадем в ерп-тата, златодобива, да я върнем в „ Софийска вода ”, където се печели повече.
Това съобщи водачът на АТАКА Волен Сидеров в ефира на Българска национална телевизия.

„ Валери Симеонов желае да постави някой следващ състудент да оглави национализираната лотария”, означи партийният водач. Според него концепцията на Симеонов за национализация на лотарията е не с цел да се подобрят нещата, а да постави собствен човек да я управлява, тъй като от страната се краде най-лесно и най-сладко.

По тематиката с вота на съмнение Сидеров сподели, че в случай че Българска социалистическа партия са на власт, няма да трансформират генерално политиката на България, тъй че страната ни да излезе от своя колониален статус. „ ГЕРБ и Българска социалистическа партия ползват една и съща политика”, добави той.

Във връзка с водната рецесия в Перник водачът на АТАКА разяснява, че за цялостна замяна на водопреносната мрежа в България са нужни към 12 милиарда лв., които могат да се набират, в случай че американците си платят за базите, които употребяват у нас, и си върнем част от печелившите браншове в наши ръце.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР