Ако Сергей Станишев не е в евролистата, го поставяш в

...
Ако Сергей Станишев не е в евролистата, го поставяш в
Коментари Харесай

Дъбов заплаши Нинова: Ако Станишев не е в листата, ще се бори за мястото ти

Ако Сергей Станишев не е в евролистата, го поставяш в обстановка да се бори за твоето председателско място в Българска социалистическа партия.

Това декларирал Димитър Дъбов на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на дебатите за подреждането на евролистата на Българска социалистическа партия, заяви "Епицентър ".

Пленумът на "Позитано "20 тече при остра полемика за мястото на Станишев.

Нинова влезе на съвещанието с проекто-листа от 17 еврокандидати, в която липсва името на Станишев.

"Това е извиване на ръце, рекет ", коментирали депутати в залата опасността на Дъбов.

Така съперниците на Нинова в Българска социалистическа партия непосредствено я заплашили с офанзива на лидерския пост поради Станишев.

След дълги месеци на вътрешна съпротива, несъгласните с политиката на соцлидерката към този момент намерено групираха към изпадналия към този момент от алената листа Сергей Станишев.

Предупреждението, което отправил обществено на пленума Димитър Дъбов, може да се примеме като ултиматум към Нинова, че откакто не желае президентът на ПЕС в евролистата, го връща вкъщи да се бори за нейното място на върха в Българска социалистическа партия.

От вътрешната съпротива се готвят да контраатакуват място по място в листата, с цел да я пренаредят, а в случай че не съумеят, ще опитат да я неодобряват накуп, заяви Канал 3.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР