Ако сега не победим и не направим правителство, за следващите

...
Ако сега не победим и не направим правителство, за следващите
Коментари Харесай

Борисов се закани на избирателите, ако не спечелят изборите

Ако в този момент не победим и не създадем държавно управление, за идващите избори не би трябвало въобще да излизаме и вършим пропаганда. Към всичко, което сме създали за Търново, аз мога да прибавя и църкви, библиотеки, и обещанията към семинарията. " Хемус " щеше да е на 20 км. отсам, да е стигнала до Възела. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Велико Търново.

„ Всичко това беше спряно. Ние им оставихме по сметка 1,2 милиарда, с цел да може да го продължат - с нас, без нас, няма значение. В момента интернационалният трафик ви минава през центъра на града. Какъв въздух дишате, да ви запитвам? Тука на баира ТИР-овете по какъв начин пушат и всичко ви влиза в блоковете и две години си мълчите. И слушате Рашков, Шишков с нелепостите им “, обърна се той към множеството в залата.

" Тази година нямаме една стотинка по еврофондовете. Срамота! Когато е управлявал ГЕРБ, са работили безусловно всички еврофондове. Нямахме нито едно наказване, а в този момент се води една популистка лява политика, която ни обрича на банкрут. Кое ни избавя сега? Спасява ни оръжейната индустрия, която изнася за 5-6 милиарда оръжие за Украйна, избавя ни скъпият ток и преработката на съветски нефт, който изнасяме за Европа ", разгласи Борисов.

" Една госпожа, очевидно доста ме ненавижда, ми вика - желая отново да станеш министър председател. Ама парите са изхарчени, няма ги. А вие желаете сутринта да си измиете очите и зъбите и този сън, който сте сънували две години, да изчезне. Все отново ние не сме богове. Ние сме хора и всичко това сме реализирали с доста работа, време и вашата поддръжка. И по тази причина сме се старали да вършим всичко, което да ви е положително ", акцентира водачът на ГЕРБ.

" Политическа партия и Демократична България желали да вършат " държавно управление на малцинство ". Ще им направя обикновената сметка - не могат да създадат държавно управление с ГЕРБ, с Движение за права и свободи (освен в случай че не са създали към този момент нова коалиция след изказването на белгийския премиер). Който поискал триумф, както на Политическа партия, трака и на Движение за права и свободи ", съобщи Борисов.

" Така че всичко зависи този път от вас и какъв брой хора ще убедите да гласоподават. В случая се ангажирам с сътрудниците да създадем нещо по-добро от настоящето, единствено в случай че имаме мощна поддръжка. Ще има и саниране, и строителство на автомагистрали, и на ВиК бранша ", увери той.

" Колкото и да е мъчно, ще успеем, в случай че сме единни, в случай че сме мощни. След доста нещастия България се е възстановила, ще се възстановим и след Промяната. Уважаемите медии един ден ще схванат, че са съпричастни към грабежа, осъществен против българите. Защото услужливо мълчаха. Обвиниха Младежкия ГЕРБ и ви обраха по лев на всеки литър бензин и дизел. И ние купувахме най-евтиния съветски нефт, а продавахме най-скъпото гориво. Един репортаж нямаше, с цел да проследят контрабандата на горивата. И от вас, драги публицисти, ви измъкнаха по лев. Сега ви измъкват през веригите, където пазарувате. Кой не мина, той не ни ограби! Докато Политическа партия управляваха, България е дала 5 милиарда на Путин - вашите пари от джобенцата, отпътуваха за там. И си приказваме за евроатлантизъм и защо ли не. Вместо да постъпят като Чехия, Унгария, Румъния, Полша, те изгониха готвачките от съветското посолство ", съобщи Борисов.
ТЕМА преди 18 часа 5267 преди 23 часа 13049 преди 1 ден 1877
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР