Ако се вярва на хилядите послания, които плъзнаха из цялата

...
Ако се вярва на хилядите послания, които плъзнаха из цялата
Коментари Харесай

Кой е Песъка и защо цяла България говори за него

Ако се има вяра на хилядите послания, които плъзнаха из цялата страна, той е ухо на полицията

България има нова звезда - Песъка, който е като чудовището от Лох Нес - всички приказват за него, само че никой към момента не го е видял . Факт е, че цяла София е " ошарена " с графити, които осведомят жителите за подвизите на въпросния. 

От известно време за битието на Песъка схванаха още в Пловдив, Варна, Бургас, Перник, Кюстендил, Дупница и Благоевград.

Всъщност манията с Песъка, който е наклеветен за „ хероинов наркоман “, „ клеветник на 5 районно управление (на МВР) “, съгласно някои носи виновност за разпространяването на коронавирус и „ пречи на България да се причисли към Шенген “ стартира от столичния кв. Редута, където има няколкостотин шаржа.

Те уведомяват още, че Песъка „ продава маски “, че е „ под карантина “, „ инфектиран с корона “, „ амфетите му са отпадъци “, " ще вземе третия мандат " и даже някои персонални детайлности, като тази, че е „ рязан “.

Според обществените мрежи той е „ най-известната персона в София “. 
 Снимка в столичен подлез
Последната фотография, която бе публикувана от някогашния здравен министър Петър Москов, който е видял следващия надпис за Песъка тази заран:

„ Всъщност, това е известие! Съобщение, с което създателят уведомява света, че господин Песъка е нещо друго от това, за което се показва. То ни казв, че въпросният субект, се декларира за представител на някаква общественост и желае доверието на тази общественост, а в действителност работи за други хора с други ползи. (в случая евентуално за полицията “ , пошегува се той.

Проверка на Флагман.бг сподели, че има хора, които настояват, че познават въпросният Песък и той фактически съществувал. Ставало въпрос за 50-годишен чичко от „ Редута “, висок към 2 метра с тип на застаряваш наркоман.
 Тук някой заплаща за " Главата на Песъка "
Други обаче настояват, че този термин в действителност е диалект измежду младежите, които именуван по този начин цивилните служители на реда.

Преди години в Бургас имаше сходен тренд с паметните Млякото и Руснака, които бяха забъркани във всичко, което се случва в района - от изборите до престъпни случаи. Носеше им се популярност на доста богати хора с огромни благоприятни условия и връзки на най-високо равнище.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР