Ако се върнем назад във времето и погледнем профила на

...
Ако се върнем назад във времето и погледнем профила на
Коментари Харесай

Поведението на Волен Сидеров - стратегия в изборно време?

„ Ако се върнем обратно във времето и погледнем профила на Волен Сидеров и този на неговите гласоподаватели, сме забелязали едно нещо – когато наближават избори, се следят подобен тип обстановки ”.
Така социологът от „ Тренд ” Евелина Славкова разяснява в предаването „ Събуди се ”, абсурда с Волен Сидеров и присъединяване му в предаването „ Референдум ” на държавната телевизия.
За образец Славкова напомни свадите в самолета, с Корман Исмаилов в БНР, както и този в НАТФИЗ.
„ Това държание е обърнато към неговия електорат. Това е тактика. ”, разяснява Славкова. „ Има един миг, за който господин Сидеров не си дава сметка - демонстрацията на това, че той има имунитет и може да си прави каквото си желае.
Смятам, че българското общество, даже и неговият електорат, няма да преглътнат тази проява елементарно. Това по-скоро нервира, в сравнение с да активизира хората ”, разяснява Славкова.
„ Безспорно е пореден в държанието си ”, добави пиар специалистът Ива Екимова. „ Но, за жалост, то освен, че е деструктивно във връзка с образеца, който дава, само че и слага нас, специалистите по връзки, в една позиция на рум сервиз.
Всеки, който работи за неговия екип, би трябвало да върви да изяснява за какво това се случва - да го оправдава или да яхне вълната на този фрапантен звук на връзка ”, съобщи Екимова. „ Свободата на обществените медии дава опция на другите послания да стигнат до гласоподавателите. ”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР