Ако се установи, че общински съветник или общински съветници са

...
Ако се установи, че общински съветник или общински съветници са
Коментари Харесай

Каракачанов си чака реда за ваксиниране, но и чака проверката за Сандански

Ако се откри, че общински консултант или общински съветници са употребявали служебното си състояние , с цел да се прередят и да се възползват от опцията да се имунизират против COVID-19, това би трябвало да бъде осъдено и глобено по най-строгия метод. Но дано изчакаме инспекцията от страна на министъра на опазването на здравето, прикани военният министър Красимир Каракачанов .

Той имал други информация по случая - че ваксиниралите се са търсени .

Каракачанов не утвърждава никой човек, без значение какъв е той, да употребява служебното си състояние, с цел да се имунизира преди другите. Затова и персонално военният министър ще си изчака реда: "...лятото ли, есента ли и тогава ще се имунизирам " .

На въпрос за решение по какъв начин карантинираните хора ще могат да упражнят правото си на глас на парламентарните избори , вицепремиерът съобщи, че това е тематика, която разискват още от декември месец.

Има основана процедура с преносими секции за гласоподаване на хората с увреждания . Такава система може да се употребява и за карантинираните, макар че логистиката би била доста по-сложна, защото не става въпрос за няколкостотин души, а за няколко хиляди. Каракачанов не чака доста понижаване на броя на карантинираните до времето, когато ще се проведат изборите. Логично е да бъдат толкоз, без значение по кое време са изборите - март, април или май, към десетина хиляди , изясни Каракачанов.

Затова и организирането на няколкостотин секции, които да обиколят всички обитаеми места, би било извънредно предизвикателство, по думите му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР