Ако се страхувате да не преминете границата между интереса и

...
Ако се страхувате да не преминете границата между интереса и
Коментари Харесай

Трябва ли жената първа да пише SMS на новото си гадже

Ако се страхувате да не преминете границата сред интереса и обсебването, значи се притеснявате дали си коства да пишете първа на мъжа.
Ще ви разкажем за главните аргументи, заради които един мъж не написа. Знаейки ги, ще вземете своето решение. 

Струва ли си да пишете първа на мъж, в случай че преди малко сте се срещнали с него
Природата на мъжете е такава, че те имат потребност да печелят и да превземат. А да направиш първата крачка към едно момиче е една такава победа. В множеството случаи, в случай че едно момче не се обади, то не е прекомерно заинтересувано. Ако един мъж не се свърже с вас след първата среща, аргументите може да са други. Той е свенлив или не желае да наподобява настойчив. За мъжете е също толкоз всекидневно да се усещат несигурни, колкото и за дамите. Може би мъжът не написа поради разликата във възрастта, другия обществен статус и финансово състояние. Той даже не допуска, че вие може да го харесвате. В този случай първата стъпка от страна на дамата е подобаваща. 

Причината, заради която един мъж не написа, може да бъде неустановеност
Някои мъже съзнателно изчакват паузата, с цел да видят по какъв начин ще се прояви дамата. Някой може да се изплаши от нейната непримиримост. Друг пък след известието на дамата ще се увери, че е забавен. Така че в този случай помислете дали не би трябвало първо да пишете. Един мъж може да е ангажиран. Много от тях избират първо да решат деловите въпроси и едвам по-късно персоналните. Затова на един мъж му е мъчно да откри време да се свърже с новата жена незабавно след срещата им. Възможно е той да е изгубил телефонния си номер или да няма интернет връзка. В този случай ще помогнете за възобновяване на връзката, в случай че първо му пишете. 

Трябва ли дамата първа да написа на човек, в случай че го познава отдавна?
Ако имате сериозна връзка, а мъжът не ви написа, аргументите може да са няколко:
- Някои мъже не обичат кореспонденцията. 
- Мъжът е изгубил интерес към вас и се среща с друга. 
- Възникнала е непредвидена обстановка: болест, уволняване и т.н. 
- Той е сърдит или афектиран. 

Анализирайте последната ви среща, с цел да разберете каква е повода
Може би мъжът просто не обича да си написа, а избира позвъняванията и срещите. Ако се срещате отдавна, намекнете му, че ви е прелестно да получавате известия от него. Ако сте сигурни, че повода за разрива е вашето неуместно държание, първо му пишете. Това ще усъвършенства връзките ви. Ако мъжът е болен или има нещо ненадейно, той ще има потребност от вашата поддръжка. Затова вашето известие ще му даде да разбере, че се притеснявате за него. Ако мъжът пренебрегва известията и позвъняванията ви, не настоявайте. Вероятно той не се интересува от вас. Преценете обстановката и решете за себе си дали първо да пишете на даден мъж. В наше време няма строги правила.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР