Ако се съмнявате във верността на партньора си, следете за

...
Ако се съмнявате във верността на партньора си, следете за
Коментари Харесай

Ако Прави Тези Неща, Значи Ви Лъже!

Ако се съмнявате във верността на колегата си, следете за тези знаци, само че и не си правете прибързани изводи.

Много постоянно се случва да пропущаме някои дребни невербални знаци, които ясно демонстрират опита на някой да ни измами. Дръжте под око тези сигнали.

1. Изчистване на гърлото

Това е реакцията към напрежението, позната като „ бий се или бягай “, в резултат на която се появява потребността да си почистим гърлото, когато се тормозим, защото то пресъхва. Потта по кожата е друга реакция на този отговор.

2. Затруднено преглъщане

Подобно на неналичието на влага в гърлото на лъжците, отговора към напрежението води и до затруднено преглъщане. То може да се забележи с „ отскачане “ на адамовата ябълка.

3. Помръдване на челюстта

Някои лъжци отварят устата си, като плъзгат челюстите си обратно и напред. Това придвижване подтиква слюнчените жлези в задната част на гърлото и е опит за навлажняване на гърлото, когато то изсъхне.

4. Погледът

Очите ни са ориентирани там, където тялото желае да отиде. Лъжците постоянно гледат към най-близкия излаз, като по този метод издават желанието си за физическо и психическо бягство. Същото известие може да се съобщи и от погледа, който е ориентиран към часовника.

5. Накланяне на главата обратно

Когато лъжат, хората са склонни да накланят главата си леко обратно. Този тънък жест е опит да се отдалечат от източника на тяхното безпокойствие.

Хората са склонни да се навеждат към хората и нещата, които харесват, и да се отдалечават от това, което не харесват.

ЕТО КАК ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ НИ ИЗПОЛЗВА САМО ЗА ЛАШКАНЕ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР