Ако се съди по броя на публикациите, появили се в

...
Ако се съди по броя на публикациите, появили се в
Коментари Харесай

Нови подробности за смартфона Motorola Moto G6

Ако се съди по броя на изявленията, появили се в Интернет в границите на последните няколко седмици, принадлежащи на  Lenovo,  брандът Motorola възнамерява напълно скоро да пусне няколко нови смарт телефона от серията Moto G. Очаква се серията Moto G  скоро да се попълни с моделите Moto G6, Moto G6 Plus  и  Moto G6 Play .

В предвериите на анонса, в Интернет към този момент се появиха няколко изображения на тези устройства, както и резултатите от бенчмарковете. Новата информация за Moto G6 под номер на модела XT1925, в това число и няколко характерности и изображения, бяха видяни на уеб страницата на Китайския център за узаконяване на телекомуникационно съоръжение (TENAA).



Според TENAA , смарт телефонът Moto G6 е оборудван с 5,7-инчов екран (резолюцията не е посочена). Дължината на корпуса на устройството е 154,5 мм, а дебелината — 8,3 мм. Също по този начин се оповестява и за потенциала на батерията на смарт телефона, който е 3000 mah и за два слота за SIM-карти. Основната камера на смарт телефона е с два датчика и двутонна LED-светкавица. Малко по-долу от камерите се намира логото на Moto. На предния панел се вижда физическия бутон „Home“, който по всяка възможност ще бъде съгласуван със датчика за пръстови отпечатъци.



Според по-ранните осведомителни течове, Moto G6 ще е основан на процесора Qualcomm Snapdragon 450. Освен съществуването на модулите 4G LTE, Wi-Fi и GPS, тук също ще участва и поддръжка на технологията NFC.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР