Ако се притеснявате да купите дреха от магазин втора употреба

...
Ако се притеснявате да купите дреха от магазин втора употреба
Коментари Харесай

3 причини да имаме в гардероба си дрехи втора употреба

Ако се притеснявате да купите дреха от магазин втора ръка просто си спомнете. Колко пъти обратно в годините сте носили омалелите дрешки на батко или кака, на съседчето или на по-големите братовчеди. Ако един път се преборите със стандартите, ще погледнете на извършването на покупки от магазините за облекла втора употреба, по друг метод. Ето още три аргументи, поради които да изберете такива облекла за дрешника си:
По-евтино е. Ако си купите дреха, която към този момент е била носена, то можете да си вземете нещо най-малко на половин цена. А в случай че дрехата е и маркова, то може и съвсем да  не и проличава, че е била носена.
 Какво може да опише обичаният ви цвят за вас Какво може да опише обичаният ви цвят за вас
Цветът директно въздейства на нашето въодушевление и самочувствие. Освен това, избран колорит може да притегли вниманието или, в противен случай, да отблъ...
По-екологично е . В днешно време купуваме пъклен доста неща, които не са ни нужни. Само се замислете, какъв брой доста неща имате в личния си дрешник, които сте облекли броени пъти. Ако ги изхвърлите, те ще отидат на сметището, а скоро боклукът, който произвеждаме може и да завладее градовете ни. От друга страна при производството на нови облекла се употребяват доста химикали и вода. Само за един чифт дънки са нужни близо 10 000 литра вода, половин кг химикали и доста сила. Остатъците от памук пък се изгарят. А вие какъв брой чифта дънки имате в дрешника си?
Имате по-голям избор . В този вид магазини можете да откриете облекла, които са надалеч от еднотипните и съвременни трендове за сезона. Дори и класики от преди 5 или 10 години.
Струва си да опитате.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР