Ако се позволи на международната агресия да продължи, конфликтът и

...
Ако се позволи на международната агресия да продължи, конфликтът и
Коментари Харесай

Джо Байдън казва, че и Путин, и Хамас искат да „унищожат“ съседните демокрации в обръщение от Овалния кабинет

„ Ако се разреши на интернационалната експанзия да продължи, спорът и хаосът могат да се разпространят в други елементи на света “, сподели той.

„ Хамас и Путин съставляват разнообразни закани, само че споделят това общо. И двамата желаят изцяло да унищожат една прилежаща народна власт. “

Той добави, че да се подсигурява триумфът на Израел и Украйна е от жизненоважно значение за националната сигурност на Америка и той ще насочи незабавно искане за бюджет за милиарди долари до Конгреса в петък.

Предложението включва пари за Украйна, Израел, Тайван, филантропична помощ и ръководство на границите.

„ Това е умна инвестиция, която ще носи дивиденти за американската сигурност за генерации “, сподели той.

Рискованата дипломатическа задача на Байдън в Израел би трябвало да потвърди, че критиците бъркат - неговият престиж и районна непоклатимост са заложени на карта | Доминик Уогхорн

Това е едвам вторият път, когато господин Байдън изнася сходно послание, първият път беше, с цел да отпразнува приемането на законопроекта за ограничение на дълга през юни.

Речта му идва ден след пътуването му с високи залози до Израел, където той сподели взаимност със страната в борбата й против Хамас и настоя за повече филантропична помощ за палестинците в линията Газа.

Преди обръщението си господин Байдън беседва с украинския президент Володимир Зеленски, с цел да подчертае, че Съединени американски щати остават ангажирани да поддържат Киев, сподели Белият дом. седмицата, в това число по време на полета му от Израел.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР