Ако се отнасяме с толерантност към хакерите, нищо добро не

...
Ако се отнасяме с толерантност към хакерите, нищо добро не
Коментари Харесай

Борисов: Така както мразим убийците и крадците, така да мразим и хакерите ВИДЕО

" Ако се отнасяме с приемливост към хакерите, нищо положително не ни чака. Законите и в този момент не са неприятни, просто би трябвало да се съблюдават. Ние желаеме да облекчим жителите, да има повече електронни услуги, само че в случай че някой троши непрестанно, ще се върнем към пишещите машини ". Това сподели министър-председателят Бойко Борисов при откриването на форума „ Взаимодействие сред обществената и частната сигурност: Стратегическа роля на публично-частното партньорство за противопоставяне на кибер закани “.

" Така както ненавиждаме убийците и крадците, по този начин ненавиждаме и хакерите. Това са едни положителни младежи, извънредно готови и в случай че впрегнат знанията си в положителни каузи, сигурно и повече пари ще създадат. В държавната администрация има таван на заплата ". Той посочи, че заплатите в IT бранша са в пъти по-високи от тези в ГДБОП.

" С финансовия министър ще забележим дали могат киберспециалистите в електронното ръководство да получат по-високи заплати ". Това сподели министър председателят Бойко Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР