Ако се откаже от работата пред камера, Александър Кадиев има

...
Ако се откаже от работата пред камера, Александър Кадиев има
Коментари Харесай

Рокада! Сашо Кадиев мина зад кадър, изстива ли мястото му в ...

Ако се откаже от работата пред камера, Александър Кадиев има всички шансове да се захване с операторска активност. Лицето на " Преди обед " по bTV честити Световния ден на малкия екран по автентичен метод и сподели, че няма да остане без приходи.
          Вижте тази обява в Instagram.                      

Засега обаче Сашо няма желание да се отхвърля от воденето на предаването, както стана ясно от поста му. Ето по какъв начин синът на Катето Евро поздрави сътрудниците си на работа в малкия екран:

" Честит празник на всички, за които малкия екран е познание, странствуване, развлечение и многообразие! И не на последно място - задача! 

Вече 11 години участвам в ефира на бТВ, научих доста и се срещнах с безчет забавни хора! И макар че имам близо 3000 ефира зад тила си, работата продължава да ме вълнува и радва! 

Благодарение на шанса си, труда и постоянството не преставам да повеждам най-дългото и сполучливо утринно предаване в историята на бТВ! 

Благодаря на екипите, на моите сътрудници от “Преди обед ” и на всички, без които “магията ” на малкия екран нямаше да се случва всеки ден!
Най-много благодаря на ЗРИТЕЛИТЕ, че не се отхвърлят от нас!

Пораснах на това място и се усещам благополучен!

Наздраве! "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР