Ако се опитвате да отслабнете, медът може да бъде много

...
Ако се опитвате да отслабнете, медът може да бъде много
Коментари Харесай

Мед за отслабване

Ако се пробвате да отслабнете, медът може да бъде доста потребен асистент. За още по-силен резултат медът би могъл да се съчетае с лимон, канела или джинджифил.

Борбата с килограмите не е елементарно, ето за какво подобаващите „ съдружници “ са доста значими. Известно е, че медът може да подкрепи отслабването, защото има свойството да изгаря мазнини. Изгарянето на мазнини е от голяма важност, тъй като по този метод тялото ви освен си обезпечава сила за ежедневните действия, само че и води до последователно понижаване на килограмите.

Освен това при хора с наднормено тегло или затлъстяване медът оказва помощ за намаление риска от сърдечно-съдови болести. Консумацията на мед също по този начин може да помогне за понижаване равнищата на холестерола в съпоставяне със захарта.

Всички знаем, че медът самичък по себе си е доста потребен. В него се съдържат разнородни хранителни субстанции като фолат, ниацин, рибофлавин, витамин С, витамин В6, селен, протеини, фибри, аминокиселини, желязо, натрий, калий, фосфор, цинк и калций.
Ползите на меда за отслабването Подпомага храносмилането Добър сурогат на рафинираната захар, известна със своите „ празни калории “ Медът в композиция с лимонен сок забързват метаболизма
 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР