Ако се огледате, ще забележите, че много компании у нас

...
Ако се огледате, ще забележите, че много компании у нас
Коментари Харесай

Disney сгрява сърцето с новата си коледна реклама

Ако се огледате, ще забележите, че доста компании у нас към този момент отброяват дните до Коледа. Празничната атмосфера, като в никакъв случай преди, стартира още в края на октомври. Както традицията повелява, седмици преди празника по малкия екран, в YouTube и по радиото стартират да звучат реклами в коледен жанр. Тази година коледната реклама на Disney бе пусната на 2 ноември. Забележителното в нея е, че който я гледа, има огромна възможност да усети по какъв начин сълзите му напират. Този резултат се трансформира в нещо като нова традиция за Disney. Ако си спомняте, година по-рано компанията пусна The Stepdad, а през 2020 г - From our family to yours. Може да ги чуете и видите малко по-долу. Преди това ще обърнем справедливо внимание на тазгодишната порция от Disney Коледа.

Във видеото, озаглавено The Gift, ще видите фамилията на Никол. Тя е бременна и се приготвя за Коледа. Може да наблюдавате слагането на коледната украса в дома, раждането на нов член на фамилията и по какъв начин децата остават под грижите на техния дядо. Малко по-късно родителите се завръщат вкъщи с новороденото, написа Planet Radio.

Ако гледате деликатно, ще видите в рекламата светеща в тъмното играчка Мики Маус - тя символизира предишното, сегашното и бъдещето.

За някои почитатели коледната реклама на Disney е доста прочувствена.



Всяка година Disney съумява да накара всички да заплачат, гледайки тези дребни истории... Благодарим ви, споделя един от тях.

Песента, включена в тазгодишната реклама, се извършва от Джесика Дароу, която взе участие в анимацията “Енканто ”.

Песента беше прелестна за осъществяване. Нямам самообладание да видя по какъв начин историята стопля сърцето на всеки, който я чуе, споделя Дароу.

От Disney означават, че тази сгряваща сърцето история празнува магията и насладата на фамилията, празничните обичаи и основаването на нови мемоари.

The Gift е последната от трите елементи на коледната история, която стартира през 2020 година В първата част феновете се срещнаха с Лола (бабата на Никол) и следиха по какъв начин връзката им се задълбочава, до момента в който се приготвят дружно за Коледа.



Втората част от трилогията е The Stepdad.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР