Ако се надявате да установите своя стартиращ бизнес във вашата

...
Ако се надявате да установите своя стартиращ бизнес във вашата
Коментари Харесай

Вашият бизнес никога няма да успее, ако пренебрегнете тази ключова стъпка

Ако се надявате да установите своя започващ бизнес във вашата промишленост, би трябвало да намерите подобаващ артикул за пазара. Съответствието на продукта с пазара е точката, в която продуктът безпроблемно се привежда в сходство с потребностите и желанията на своята целева публика. Идентифицирането, измерването и адаптирането за реализиране на това сходство в мощно конкурентни пазари може да бъде разликата сред процъфтяването и оцеляването - изключително в случай че се надявате да наберете капитал от вложители.

За страдание съм виждал прекалено много компании с извънредно функционални, добре проектирани артикули или услуги да се провалят, тъй като в никакъв случай не са обръщали внимание на потребностите на своите клиенти. Толкова доста започващи компании с огромен капацитет умират, тъй като споделят на клиентите от какво имат потребност, вместо да вземат решение казуса, пише Хилт Тейтъм IV в публикация за Еntrepreneur, който дава проект за навигиране в този основен аспект от развиването на бизнеса.
Разбиране на сходството на продукта и пазара
Съвместимостта сред продукта и пазара е повече от съществуването на пазар за артикул. Това е основаване на артикул или услуга, които резонират толкоз надълбоко с вашата публика, че се трансформират в незаменимо решение за тях.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР