Ако се интересувате по-сериозно от астрология, сигурно ви е известно,

...
Ако се интересувате по-сериозно от астрология, сигурно ви е известно,
Коментари Харесай

Какво разкрива за вас положението на Луна в Риби

Ако се интересувате по-сериозно от астрология, несъмнено ви е известно, че с изключение на зодиакален знак, избран от позицията на Слънцето, имате и лунен знак, който демонстрира в коя зодия се е намирала Луната в часа на нашето раждане.

И до момента в който слънчевият знак е задачата, задачата на живота и качествата на зодията се развиват, до момента в който сме живи, то лунният знак е нещо, което непроменяемо сме. По тази причина хората повече се асоциират с лунния си знак, в сравнение с със слънчевия.

Луната в астрологията разказва прочувствения ни свят, какви сме от вътрешната страна и какво не желаеме да се знае за нас. Показва също първичната ни реакция, средата в която сме израснали, фигурата на майката, която ни е възпитавала, както и потребностите ни.

Когато Луната попада в Риби или в XII дом в часа на вашето раждане, страстите при вас ще са мощни, което в множеството случаи се възприема от хората с това състояние като отрицателен аспект, в сравнение с положителен.

Причината е, че те одобряват протичащото се надълбоко, а това ги наранява. Хората с Луна в Риби и Луна в XII дом са ревли и ревльовци, които не съумяват да управляват възприятията си. По тази причина са считани за наивни и прекомерно меки.

Първичната реакция на хората с това състояние е виновност. Когато се случи нещо, те незабавно ще се почувстват отговорни, даже да няма пръст в обстановка, ще замълчат и ще сведат глава.

Хората с Луна в Риби са израснали в среда, от която постоянно са се изолирали. Играели са сами, съвсем не са откривали общ език с хората към себе си, само че пък са развивали въображението си.

Във фигурата на майка им постоянно има детайл на жертвеност. Тя се е раздавала за хората към себе си, само че по-късно е натяквала на детето си и му е основала очакване, че и на нея също би трябвало да ѝ се даде.

Непрекъснато му е вменявана виновност, че това, което е получило, е било за сметката на нечие благополучие. Детето е държано отговорно за решенията на родителите си и се е чувствало отговорно пред тях.

Хората с Луна в Риби имат потребност от мощни страсти, от прочувствена обвързаност. Те не могат да поддържат повърхностни взаимоотношения, тъй като мечтаят за цялостно отдаване. Интуицията им за хората е мощна, само че от време на време обичат да влизат в ролята на избавител и макар че ясно виждат алените флагчета, да се впуснат във връзка, която ще ги нарани.

Ако имате Луна в Риби или Луна в XII дом, втората ви потребност е от самотност. Трябва да отделяте време от деня си, в което да не говорите с никого и да се изолирате от човешкото наличие, тъй като сте като прочувствена гъба и в случай че попитвате прекалено много от хората към вас, ще се сринете.

Трета потребност на хората с Луна в Риби е изкуство. Това е най-продуктивният метод да излеят страстите си на открито, без да се крият от тях с разнообразни адикции като цигари, опиати и алкохол.

Творчеството и обичаните им занимания ще им оказват помощ да канализират силата си, да се усещат задоволени и горди от себе си. В противоположен случай страстите ще се събират и ще ги вършат все по-чувствителни, все по-раними и все по-малки неща от всекидневието ще ги изваждат от надзор.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР