Ако се интересувате от тенис, то в последните дни със

...
Ако се интересувате от тенис, то в последните дни със
Коментари Харесай

Анита - от жертва до приятелка на Рафа Надал

Ако се интересувате от тенис, то в последните дни сигурно се чували за Анита Бърчал. Тя не е някоя млада вяра, направила сензация на корта на Откритото състезание на Австралия. Е, звездата в действителност изгря по време на мач. А „ отговорен “ за това е… Рафаел Надал.

Лидерът в международната класация при мъжете играеше своя мач против Федерико Делбонис от втория кръг на Откритото състезание на Австралия. Испанецът победи, само че в третия сет трябваше да се извинява откровено на… Анита. Тя гонеше топките към мрежата и при един от ретурите си, Надал я уцели по главата.

Мачът незабавно беше спрян, а испанецът притича, с цел да ревизира положението на своята „ жертва “. Анита увери, че е добре, макар тежкия удар с топка. Надал се наведе над нея и я целуна по бузата.

„ Тя е доста самоуверено момиче. Беше застрашителен миг. Преди много време на „ Уимбълдън “ имах отново подобен случай. За благополучие, няма пострадвания “, разяснява тенисистът след мача.

Историята има развиване и отвън корта. Надал съумя да откри момичето и да се реваншира, като подари шапка с подпис и се снима с нея. В малко известие в „ Инстаграм “ спечелилият в 19 от шампионатите от Големия шлем разкри, че се е срещнал с родителите и брата на момиченцето.
View this post on Instagram
Very happy to see that Anita is doing well I also had the chance to meet her, her brother Mark and parents. Thank you

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on Jan 23, 2020 at 7:36pm PST

Тя пък получи опция да опише за прекарването в формалния профил на Откритото състезание на Австралия.

Um amor a boleira que levou a bolada (e o beijo!) do Rafa ontem. Os dois se encontraram hoje, bateram papo, e Nadal deu um boné de presente. Vale ver, via @wwos! #AusOpen pic.twitter.com/rjF6MjWSec
— Alexandre Cossenza (@saqueevoleio) January 24, 2020
„ Не мога да допускам на всичко, което се случи. Той е обичаният ми тенисист. Попита ме по какъв начин съм след случилото се и беше доста прелестно да си поговорим. Освен това ми даде тази шапка, на която написа: „ За моята другарка Анита. Всичко най-хубаво “, радва се момичето, което също е тръгнало по спортните стъпки на Надал.
View this post on Instagram
Rafa is so kind he met with the ball girl that he hit with a ball during his recent match at the @australianopen

A post shared by Rafael Nadal (@rafaelnadalfans_) on Jan 24, 2020 at 5:33am PST

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР