Ако се интересувате от фитнес, правилно хранене и здравословен начин

...
Ако се интересувате от фитнес, правилно хранене и здравословен начин
Коментари Харесай

Фитнес инструкторът Страхил Иванов: Правилно хранене не означава да се лишаваме от нещо

Ако се интересувате от фитнес, вярно хранене и здравословен метод на живот, евентуално няма потребност да ви представяме Страхил. Той е прочут фитнес инструктор и създател, а фитнес блогът му е един от най-посещаваните в България. Това, което евентуално ще ви изненада е, че като дете Страхил е бил над 100 кг, съучениците му са му се подигравали поради тежестта му и лекарите са му споделили, че е в преддиабетно положение.

Младият мъж беше в студиото на предаването „ Преди обед “ по bTV, с цел да показа вдъхновяващата си история за увереност и промяна. И най-много с цел да покаже на хората, че пътят към съвършеното тяло не е толкоз сложен, колкото някои от нас си мислят.

Снимка: bTV

Когато е на 13 години Страхил тежи над 100 кг. Семейството му го предизвиква да стартира да се грижи за тялото си, само че момчето не желае да ги слуша и се сърди, когато лимитират порциите му, а в учебно заведение скрито се тъпче със сладки.

Макар да е подложен на тормоз от съучениците си, Страхил не съумява да немари сили, с цел да промени живота си, до момента в който лекарите не му споделят, че в случай че не стартира да се храни здравословно, ще се разболее от диабет, а тогава съвсем няма път обратно.

В последна сметка след 6 месеца опити младежът намира верния път и стартира да комбинира вярно хранене с тренировки, което бързо дава резултат. И точно това е нещото, което най-вече впечатлява Страхил и го насочва към специалността на фитнес инструктор – какъв брой съвършена машина е тялото.

Снимка: bTV

Според него е належащо доста време на вреден живот, с цел да се утежни положението на тялото, а когато човек стартира да се грижи за него, то доста бързо влиза във форма.

Най-важното, което би трябвало да научат хората съгласно Страхил е, че не трябва да се отхвърлят, когато не виждат бързи резултати и че вярно хранене никога не значи отнемане и недояждане.

За това по какъв начин от фитнес инструктор с хонорар от 2 лв. Страхил е станал един от най-търсените в България и какво още предложи той, може да чуете във видеото на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР