Ако се чудите как новолунието в Стрелец ще се отрази

...
Ако се чудите как новолунието в Стрелец ще се отрази
Коментари Харесай

Новолуние в Стрелец утре: ето какъв е ключът към успеха за всяка зодия

Ако се чудите по какъв начин новолунието в Стрелец ще се отрази на всеки зодиакален знак през декември 2023 година, опциите са в действителност безкрайни (и не го споделяме просто ей така). Това новолуние ви приканва да се ангажирате с персоналния си напредък, без да позволявате на предишното да ви пречи.

Дори трудните преживявания ще ви донесат безкрайна мъдрост.  Насочвайки своята величествена стрела към небето с огромна точност – макар непредсказуемите фактори, които биха могли да дефинират нейното кацане – Стрелецът постоянно намира метод да стреля към Луната и да кацне измежду звездите. Същността на този изменчив огнен знак ви предизвиква да следвате вътрешния си компас и да се доверите на нещо доста по-голямо от себе си. Обмислете персоналното си пътешестване и това, което сте подготвени да деянията, без да давате присъди или да се възпирате с нереалистични упования за бъдещето.

На 12 декември Луната ще се обнови на 20 градуса в Стрелец. Фазата на новолунието бележи началото на напълно нов лунен цикъл. Човек не би трябвало да подценява липсата на видимост на Луна през това време, защото това е време на чист капацитет. Това се случва, когато Слънцето се свърже с Луната през една и съща градусна точка на зодиакален знак, което всъщност дава подтик на проявяване, което може да даде резултат през идващите шест месеца. Считайте това за опция да изследвате на нови хоризонти и огромни хрумвания, които покачват възприятието ви за осведоменост.

Нека забележим по какъв начин това съдбовно новолуние в Стрелец ще се отрази на всеки зодиакален знак:
 Как новолунието в Стрелец на 12 декември ще се отрази на всяка зодия  Как новолунието в Стрелец на 12 декември ще се отрази на всяка зодия  Как новолунието в Стрелец на 12 декември ще се отрази на всяка зодия  Как новолунието в Стрелец на 12 декември ще се отрази на всяка зодия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР