Ако се чудите как да изглеждате по-женствени през зимата, можете

...
Ако се чудите как да изглеждате по-женствени през зимата, можете
Коментари Харесай

Как да изглеждаме по-женствени през зимата

Ако се чудите по какъв начин да изглеждате по-женствени през зимата, можете да го извършите, като носите по-светли цветове. Светлите цветове през зимата, като пастелните, са по-женствени. Пастелните цветове също по този начин ви карат да се чувствате и по-топло. Палтата от изкуствена кожа са различен превъзходен метод да изглеждате по-женствени. Не забравяйте и изборът на грациозен чифт.

Палта от изкуствена кожа

Палтата от изкуствена кожа могат да създадат външния ви тип по-женствен и моден. Те наподобяват стилно с маратонки, а могат да се носят повърхностно и с дънки и плетен топ. Биха били подобаващи също и с токчета за по-изискан външен тип. Палтото с неестествен косъм, комбиниран с чифт черни токчета и кожен чеп, би изглеждал ужасно.

Изкуствената кожа е чудесна и за публични събития. Можете да я разкрасите, като носите палто с необятна кожена яка. Още - да носите палто от изкуствена кожа с бяла слип рокля за блестящ външен тип.

Рокли вид " кожух ”

Роклите вид " кожух " са типичен модел, който ласкае фигурата. Правият контур и неналичието на забележими шевове я вършат идеална както за настоятелен събития, по този начин и за вечерни излизания. Освен това те са извънредно ласкателни за дамите с фигура на пясъчния часовник. За да изглеждате по-женствено, помислете дали да не добавите колан към роклята си, с цел да наблегнете талията си.

Ако не сте сигурни дали роклите вид " кожух " са подобаващи за студеното време, помислете дали да не облечете дантелена рокля. Тя е идеалната рокля за студеното време и наподобява зашеметяващо с чорапогащник. Освен това, елементарно можете да я съчетаете с чифт съвременни маратонки.

Поли с а-образна линия

Полите вид " А " са чудесни за разнообразни мотиви. Те са универсални и могат да се употребяват за прикриване на недостатъци. Широките бедра и ханш ще бъдат покрити от висока до бедрата пола вид " А " или прилепнала пола в цялостен кръг. Тези модели са чудесни и за прикриване на цялостния стомах. Въпреки това, те могат да наподобяват повърхностно с несъответствуващ топ. За да сте сигурни, че ще изглеждате най-добре в полата вид " а ", носете топ с противоположен контур.

Този модел е превъзходен метод да добавите малко топлота към долната половина на тялото си през зимата. Можете да изберете термо - или транспарантни такива, които са задоволително топли, с цел да ги сложите под полата. Можете даже да носите два чифта, за спомагателна дебелина и топлота.

Чорапогащници

Чорапогащиниците са отличен избор за студеното време. Те са топли, комфортни и могат да се носят с съвсем всичко. През зимата се оферират такива, които са по-дебели, подплатени с полар гамаши. Това обезпечава същия външен тип като чорапогащниците, само че предлага повече изолираност. Освен това клиновете от полар могат да се носят целогодишно, а освен през зимата.

Моделите в смели цветове, карат една цена да изглеждате по-женствена. Неоново розов или неоново зелен чифт са постоянно желани за юношески тип, а транспарантните точки наподобяват закачливо, когато са смесени с щампи. Карираната пола и нереалният пуловер са различен превъзходен вид за носене с чисти чорапогащи на точки. Яркият червен принт е още един добър избор и може да наподобява ужасно с ботуш с дебела подметка.

Дантела

Дантелата е един от най-неподвластните на времето материали и постоянно можете да изглеждате ужасно в нея. Тя се употребява добре като детайл за утайване, когато температурите стартират да падат. Лятната дантелена рокля може елементарно да премине в есента, като се съчетае с непрогледен чорапогащник. Добавянето на секси транспарантен дантелен топ също е отличен метод да добавите съблазън и сексапил към зимните облекла. Можете да сложите дантелен топ под риза или пуловер с дълъг ръкав. Само не забравяйте да балансирате дантелата с по-тежки детайли.

Дантелата е доста женствена материя. Тя е деликатна и момичешка, което я прави доста привлекателна. Единственият минус е, че дантелата не постоянно е практична за носене през зимата, защото материалът нормално е тъничък и не обезпечава доста топлота. Въпреки това, в случай че изберете верния тип дантела и метода, по който я комбинирате с други материи, можете да изглеждате красиво, без да ви е студено.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР