Ако се чудите дали някой ви харесва, можете да обърнете

...
Ако се чудите дали някой ви харесва, можете да обърнете
Коментари Харесай

5 признака, че някой изпитва чувства към вас

Ако се чудите дали някой ви харесва, можете да обърнете внимание на някои присъщи жестове и елементи от държанието му, с цел да намерите отговора, който ви интересува.

Истината е, че от време на време тялото споделя доста повече от думите.

Ако един човек прави това, то е съвсем несъмнено, че изпитва усеща към вас:

1. Ако някой стои прекомерно покрай вас.

В днешно време обществената отдалеченост е евентуално най-честото нещо, което чувате. И въпреки всичко, в случай че някой седне покрай вас в киното, в театъра, на пейката в парка, то несъмнено търси вашата компания и желае да е допустимо по-свързан с вас.

2. Ако повдига вежди, до момента в който разговаряте.

Повдигането на вежди може да показва освен изненада, само че терзание, неспокойствие – все усеща, които е обикновено да изпитва човек, който харесва някого и изпитва притеснение в неговата компания.

3. Ако цялото му тяло е обърнато към вас, до момента в който говорите.

Обърнете внимание на краката – в случай че са ориентирани във вашата посока, то психолозите ще ви кажат, че това издава подсъзнателно предпочитание за доближаване.

4. Ако някой седи до вас с изправен като струна тил.

Това надали е най-удобната поза, само че най-вероятно би я заел човек, който се пробва да се показа в добра светлина и да притегли вниманието ви.

5. Ако някой слага ръце на хълбоците си, до момента в който разговаряте.

Ръцете в джобовете са желана поза за множеството мъже, само че издават по-скоро индиферентност. Ако обаче един мъж застане пред вас с ръце на хълбоците, това е съвсем сигурен знак, че ви харесва.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР