Ако се чудите дали да смените стария си iPhone 13

...
Ако се чудите дали да смените стария си iPhone 13
Коментари Харесай

Дъщерята на Стив Джобс се подигра с подобренията в новия iPhone 14

Ако се чудите дали да промените остарелия си iPhone 13 за новата му версия, на 7 септември - не си губете времето в непотребни размишления.

iPhone 14 не съумя да впечатли даже 24-годишната щерка на Стив Джобс.

Часове след премиерата в Купертино - Ийв Джобс се включи във вълната от иронични мнения след премиерата на базовия модел.

Тя препубликува meme в Instagram, с което се подиграва на " подобренията " в новия телефон.

" Аз, откакто надградих от iPhone 13 на iPhone 14 след премиерата на Apple през вчерашния ден ":

`Ийв

Сравнението сред миналогодишните модели и новите им версии не дава доста мотиви за похвали в Apple.

Дизайнът на двата телефона е съвсем еднакъв, и двата употребяват чипа A15 Bionic и имат 12-мегапикселова камера. Подобрения има единствено в издръжливостта на батерията, здравината на екрана и софтуера на селфи камерата за фотоси при слаба светлина. Съответно - и цената на iPhone 14 не е увеличена спрямо парите, за които през 2021 година можеше да се поръча най-новия телефон - 799 $.

Всички по-сериозни промени са непокътнати единствено за високия клас iPhone 14 Pro и Pro Max - от анимирания notch, до Always On екрана, който идва за първи път в iOS.

Ийв Джобс не е единствената, която посрещна новините за iPhone 14 с подигравка.

" Всъщност - всички притежатели на iPhone 13 са употребявали iPhone 14 още преди да излезе на пазара ", майтапи се консуматор в Twitter.

All the iPhones be like
— Zerobalance (@ClubZerobalance)
" Чакам да излезе iPhone 14, тъй че цената на iPhone 13 да падне, след което цената на iPhone 12 да падне, с цел да мога да си купя iPhone 11 ", разяснява различен.

Дъщерята на Стив Джобс e приключила Станфордския университет, занимава се професионално със надпревари по конна езда и от 2021 година години работи като модел. В момента тя е лице на Louis Vuitton и следва да взе участие в цифровата им акция в края на 2022.

Ийв е едвам на 13 години, когато губи татко си - Джобс умря от онкологично заболяване на 5 октомври 2011 година

Майката ѝ Лорън Пауъл Джобс също е милиардер и бизнесмен - създател е на организацията Emerson Collective, която влага в просветителни и обществени планове, както и в уеб сайтове като The Atlantic и Axios.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР