Ако сънувате бели пеперуди и след като се събудите, усещате

...
Ако сънувате бели пеперуди и след като се събудите, усещате
Коментари Харесай

Белите пеперуди в съня предвещават болести

Ако сънувате бели пеперуди и откакто се разсъните, усещате ясно усета на горчиви бонбони в устата си, в скоро време ви следва да се разболеете.

Ако насън ядете незадоволително узрял портокал или лимон и в устата си усещате киселия му усет, това също предвещава болест и неприятности в фамилията.

Счупената ваза и чаша, изключително в случай че са от стъкло, предвещават разлъка с обичан човек, която ще е дефинитивна. Дори да извършите опит да върнете нещата, той ще е безрезултатен.

Ако чуете насън удари от тъпан, гответе се за съществени неприятности. Видите ли ненавиждан от вас човек в съня си да губи зъбите си, това предвещава успеха ви над него.

 Белите пеперуди в съня предвещават заболявания

Ако насън косата ви пада, това е знак за иден сериозен проблем. Ако минавате през тиня и локви насън, това предвещава заболяване, което обаче бързо ще премине.

Ако вървите в мрачевина и се оказва, че сте попаднали в лабиринт, от който не намирате излаз, ще се сблъскате с безусловно нерешими проблеми. Същото се получава и в случай че сънувате, че сте измежду змии.

Мухи и хлебарки, забелязани насън, предвещават несгоди. Лампа, която ненадейно изгасва, също предвещава злощастие. Лунно затъмнение в съня ви предвещава счепкване с другар.

Изсъхнал розов шубрак и счупени принадлежности са знак за идна болест. Ако ходите по лед, само че не падате, това значи, че ще избегнете огромно злощастие.

Ако насън чуете кукувица, ще живеете дълго. Ако видите в съня си неясно болно момиче, това предвещава проблеми за ваши близки. Ако видите някого с окървавени ръце, това значи, че ви предстоят неприятности, свързани с работа.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР