Ако само сте чуваи думичката фритата в някое кулинарно предаване,

...
Ако само сте чуваи думичката фритата в някое кулинарно предаване,
Коментари Харесай

Бързо, лесно и вкусно по италиански: 5 идеи за закуска с фритата

Ако единствено сте чуваи думичката " фритата " в някое кулинарно предаване, тъкмо в този момент е моментът да откриете очарованието на това прелестно ядене. Веднъж опитате ли, подсигуряваме ви, че ще я обикнете. Голяма част от този сексапил се корени в това, че да се подготви фритата не е по никакъв начин мъчно, а вариациите са безчет. Именно по тази причина е толкоз подобаваща за лека и питателна закуска или брънч през уикенда.



Фритатата постоянно е наричана италианския омлет. Това сносно изяснява какво съставлява тя - ястие с разрушени и сготвени на тиган яйца.
 Кои са най-подходящите храни за закуска?  Кои са най-подходящите храни за закуска?  Кои са най-подходящите храни за закуска?  Кои са най-подходящите храни за закуска?
Италианската фритата обаче е нещо изцяло друго от френския омлет. Най-малкото при нейната изработка няма същите строги правила като при правенето на класическия омлет. Принципните разлики с омлета са, че фритата се готви по-бавно и от двете страни, може да се яде и студена и не се постанова да се завива. Тя е едно тези обичайни и доста известни италиански ястия, които мъчно ще срещнете в менюто на някой изтънчен ресторант, само че постоянно участват на трапезата на локалните. Нещо като нашия миш-маш.



Фритата може да се направи от безусловно всичко - единствената наложителна съставна част са яйцата. 
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Ако сте хора с въображение, които не обичат да прекарват доста време в кухнята, а да сготвят нещо небрежно, то фритатата ще се трансформира във ваш специалитет. Това ядене   ви дава цялостна независимост да се развихрите и да оползотворите остатъците от вечеря от предходния ден или продуктите от вида " каквото има в хладилника ". 

Произходът на фритатата не е изключително явен, само че се счита, че това е италиански вид на испанската тортия, която съставлява дебела палачинка от задушени картофи с яйца.

Представяме ви в галерията няколко хрумвания за фритата. Дори не пожелаваме от вас да ги спазвате едно към едно. Единствено целим да ви дадем насоки и ентусиазъм за подвизи в кухнята.
 Бързо, елементарно и вкусно по италиански: 5 хрумвания за закуска с фритата  Бързо, елементарно и вкусно по италиански: 5 хрумвания за закуска с фритата  Бързо, елементарно и вкусно по италиански: 5 хрумвания за закуска с фритата  Бързо, елементарно и вкусно по италиански: 5 хрумвания за закуска с фритата
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР