Ако събуждането от парещи горещи пъпки е ежедневие и няма

...
Ако събуждането от парещи горещи пъпки е ежедневие и няма
Коментари Харесай

Ежедневните навици, които могат да предизвикат пъпки

Ако събуждането от парещи горещи пъпки е всекидневие и няма по какъв начин да не ги скриете под няколко пласта декор дьо загар с висока покривност, тъй като това е като неразгадана тайнственост за вас, има възможност да сте жертва на неприятни ежедневни привички.

Има няколко навика, които могат да провокират появяването на пъпки и множеството от тях са забележими измежду доста от нас. Така че идващия път, когато се разсъните и усетите нова пъпка на челото си, не забравяйте да надникнете в всекидневието си и да видите какъв брой от тези привички практикувате.

Прекомерно ексфолиране
Пъпките в разнообразни елементи на тялото разкриват скрити здравословни проблеми. Вижте ги
Акнето е противен козметичен проблем, който тормози забележителен % от подрастващите и значително възрастни. Страдащите от акне са...
Прочети повече
Повечето от нас са захласнати от ексфолирането на кожата си, само че в случай че прекаляваме, кожата ни може да се повреди и това да докара до пъпки. Така че, в случай че прекалено ексфолирате кожата си, значимо е да се откажете от този табиет допустимо най-скоро, в случай че не желаете тези нежелани посетители да ви посещават всяка седмица.

Не почиствате кожата си задоволително

Точно както несъразмерното ексфолиране е неприятно за кожата ви, никакво ексфолиране не е по-добро. Ако имате мазна или комбинирана кожа, значимо е да поддържате кожата си чиста и обезмаслена. Излишното струпване на масло и нечистотия могат да запушат порите ви и да доведат до пъпки. Така че, не забравяйте да миете или ексфолирате лицето си, в случай че е належащо, постоянно.

Прекалено нападателни сте с кожата си
Стискате ли си пъпките? Вижте какво значи това
Дерматолог от лондонската клиника Harley Street Dental Studio назова основните неточности при унищожаване на пъпки от кожата, написа The Sun....
Прочети повече
Наложително е да разберем, че нашата кожа е деликатна и би трябвало да се третира деликатно. Енергичното триене може да я повреди и да аргументи пъпки. Така че, преди да надраскате и изтъркате лицето си със мощ, помислете дали желаете да откриете още пъпки в идващите дни.

Не почиствате грима си, преди да заспите

Почти всички ние сме отговорни, че вършим това най-малко един път в живота си. Независимо дали се връщаме от празненство късно вечер или се прибираме след дълъг работен ден, от време на време сме прекомерно изтощени, с цел да премахнем грима си. Въпреки това, това е най-лошото нещо, което може да аргументите на кожата си. Продуктите за грим съдържат няколко химикала, които могат да раздразнят кожата ни, в случай че бъдат оставени върху нея за по-дълги интервали от време.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР