Ако събитията в българския парламент бяха футболен мач, някой коментатор

...
Ако събитията в българския парламент бяха футболен мач, някой коментатор
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: голямото наддаване за депутатски гласове

Ако събитията в българския парламент бяха футболен мач, някой коментатор щеше да каже, че двата тима си " дялат превъзходство ". Или че обстановките пред двете порти следват една след друга.

" Тази неповторима и магическа Висша лига "... пардон българският парламент.

Както " Продължаваме промяната " търсеше поддръжка за болшинство за поддръжка на държавното управление, ГЕРБ контраатакува зрелищно и с няколко бързи паса докара нещата до такава степен, че събира гласове за импортирания избор на съмнение, за който е нужно квалифицирано болшинство от 121 депутати.

Днес се оказа, че някогашните ръководещи към този момент разполагат със 120 за настояването за оставка на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев. Това е знак, както и да го погледнем. Стана допустимо заради обстоятелството, че Има Такъв Народ " седна на една маса " с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ".

Може ли Политическа партия да обърне мача?

А другояче продължиха " подритванията " сред Кирил Петков и Асев Василев от една страна и Гроздан Караджов от друга за пари за Министерство на регионалното развитие и пътно строителство.

А като изключим това, Васил Михайлов, синът на зам.-окръжния прокурор на Перник, е арестуван. В града настана същински протест след пребиването на поредна жертва от 18-годишния юноша - 61-годишен локален футболен активист.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР