Ако РЗИ бе поставил под карантина футболистите на Лудогорец за

...
Ако РЗИ бе поставил под карантина футболистите на Лудогорец за
Коментари Харесай

Лудогорец осигури най-лесния мач на Тотнъм

Ако РЗИ бе сложил под карантина футболистите на Лудогорец за 90 минути, Тотнъм щеше да има по-голяма опозиция в четвъртък вечер на най-скъпия стадион в столицата на Англия. Дори против незабележим противник, шпорите щяха да си създадат по-добра и потребна подготовка от тази, която се организира като формален мач в групова фаза на Лига Европа. Лудогорец въобще не взе присъединяване в мача, който загуби единствено с 0:4. Това бе някакво фиктивно наличие на 11 индивида със зелени екипи, които се пробваха да потвърдят на целия свят, че на терена Тотнъм въпреки всичко има действителен противник.
 Снимка 507153
Източник:

За същите тези футболисти Жозе Мауриньо сподели: първенци, първенци, първенци, с цел да провокира някакъв интерес от страна на футболната общност, когато стана ясно, че един от противниците на шпорите ще е отборът от Разград. Без да го питаме, сме сигурни, че португалецът въобще не е очаквал, че в двете му срещи с Лудогорец неговите момчета, а най-после и деца, на процедура ще си починат в сгъстения цикъл, който им предлага програмата от началото на сезона. Признайте си, в никакъв случай не сте виждали Мауриньо с такава отегчена физиономия, по едно време даже му стана неловко, че това пред него на терена се води формален мач. Португалецът се чешеше там, където не го сърби и едвам прикриваше прозевките си, а конкуренция в това му правеше и Хари Кейн, който в случай че бе играл, щеше да прави каквото си изиска и да усъвършенства 2-3 върха. В края на мача аварийна пейка на Тотнъм приличаше на група инцидентни минувачи, попаднали в стадиона, които всеки миг ще възпламенят барбекюто и ще си отворят по бира, тъй като мачът въобще не им бе забавен. А Жозе най-после като че ли вкарваше в игра децата на съседите си, които цяла година го бяха врънкали да ги пусне малко, с цел да ги видят родителите и приятелите им по малкия екран. Харви Уайт, който още чака деня, в който ще се избръсне за първи път, изглеждаше като едно от децата, връщащи топките в профил, на който Мауриньо бе споделил - я влез малко и ти, никой няма да забележи. А най-после в игра влезе и аварийният вратар на аварийния вратар, с което ни подсетиха, че и Тотнъм е имал на терена футболист с ръкавици.
 Интересен коментар на Пламен Илиев за гола на Хари Уинкс
Интересен коментар на Пламен Илиев за гола на Хари Уинкс

Стражът също счита, че попадението е инцидентно

Коментаторите по британската телевизия изпадаха в конфузни моменти, тъй като се чудеха какво тъкмо да разясняват, съгласно тях това бе най-лесният мач на Тотнъм, а Глен Ходъл съобщи, че не му се има вяра, че гледа подобен мач. Едва ли в миналото в историята си шпорите са играли среща, в която човек на противниковия тим влиза с топка в наказателното им поле единствено веднъж за 90 минути. А някой от футболистите на Тотнъм надали скоро ще означи гол чак от Музея на Мадам Тюсо, отстоящ на 7.4 благи от " Тотнъм Стейдиъм ". Дори да бяха изкарали восъчни фигури оттова, те щяха да играят по-добре от Лудогорец.
 Снимка 507133
Източник:

Мачът Тотнъм - Лудогорец 4:0 ще остане в историята като най-жалката картинка на български клубен тим в груповата фаза европейските клубни шампионати. Пишем картинка, тъй като това не бе игра. Да, ясно е, че има субективни и справедливи фактори за положението на българския отбор в Лондон, само че макар здравословни и кадрови проблеми Лудогорец някак можеше да опита най-малко с един сватбарски шут да подсети на феновете, че въпреки всичко смисълът на спорта е да има спортен детайл. В тези 90 минути нямаше нищо такова. В родината на футбола отборът от Разград игра всичко друго, само че не и футбол. Ако на мястото на джентълмените от Тотнъм бе Байерн, който не знае що е благосклонност, Лудогорец можеше да инкасира двуцифрен брой голове във вратата си.

Наистина, след подобен мач, няма смисъл да се разискват елементи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР