Ако Русия спре да се бие - няма да има

...
Ако Русия спре да се бие - няма да има
Коментари Харесай

Нейнски: България трябва да поиска помощ от НАТО

Ако Русия спре да се бие - няма да има война, в случай че Украйна спре - няма да има Украйна. Това съобщи в ефира на Нова телевизия някогашният външен министър Надежда Нейнски.

Путин не е спрял да заплашва. България освен от позиция на взаимност в НАТО, а и в резултат на личния си интерес - би трябвало да изиска спомагателни войски от НАТО, би трябвало да има един общ фронт, тъй като България е на Черно море, безапелационна е Нейнски.

Трябва да желаяме помощ, в случай че не го създадем - то това е оттегляне от ползите си в България. Ние влязохме в НАТО, с цел да подсигуряваме националната си сигурност, сподели още тя.

По думите ѝ Путин заплашва с нуклеарно оръжие, а глобите могат да бъдат ефикасни единствено, в случай че се ползват от всички.

Най-големият проблем е, че съветският дипломат си разрешава да приказва по този начин в България, тъй като у нас има хора, чийто съветски ползи са по-важни от българските, счита още тя.

Когато приказваме за война и една страна е нападнала друга, с цел да завладее нейната територия, то няма друга позиция с изключение на тази на Украйна, съобщи Нейнски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР