Ако Русия използва химически оръжия, САЩ ще отвърне и характерът

...
Ако Русия използва химически оръжия, САЩ ще отвърне и характерът
Коментари Харесай

Байдън на срещата на НАТО: Ако Русия използва химически оръжия, САЩ ще отговори реципрочно

Ако Русия употребява химически оръжия, Съединени американски щати ще отвърне и " характерът на този отговор ще зависи от дейностите на Русия ". Това съобщи американският президент Джо Байдън по време на днешната изключителна среща на върха на НАТО в Брюксел.

Ето и останалите съществени тематики, които засегна американският президент в речта си пред водачите на Алианса:
Съединени американски щати ще разгласят нови наказания на над 400 души, в това число на над 300 представители на съветската Държавна дума, олигарси, както и на съветски компании за сигурност;Алиансът в никакъв случай не е бил по-обединен – противоположното на това, на което Владимир Путин се е надявал;Байдън ясно е споделил на китайския президент Си Дзинпин, че " съществено би заплашил " икономическите си връзки със Съединени американски щати и Европейски Съюз, в случай че реши да оказва помощ на Русия. Американският президент твърди, че не е заплашвал Си Дзинпин, само че е дал за образец огромния брой западни корпорации, които са напуснали в Русия - като реакция на тяхното " варварско държание " ;Американският президент би желал Русия да бъде отстранена от Г20 (групата на страните с най-големи икономики), само че в случай че това не е допустимо, Украйна да има правото да посещава срещите като наблюдател;Той акцентира, че западните страни би трябвало да останат " напълно обединени до дъно ".
" Поддръжката на глобите, увеличение на болката, с цел да сме сигурни, че след месец ще можем да устоим в дейностите си. Това е нещото, което ще спре Путин ", съобщи Джо Байдън.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР