Ако РСМ имаха „соработник“ като мен, Скопие отдавна да е

...
Ако РСМ имаха „соработник“ като мен, Скопие отдавна да е
Коментари Харесай

Каракачанов: Ако РСМ имаха „соработник“ като мен, Скопие отдавна да е част от област Благоевград

Ако РСМ имаха „ соработник “ като мен, Скопие от дълго време да е част от област Благоевград.Това написа водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов във връзка скандалните изказвания на Слободан Богоевски, първият началник на Службата за държавна сигурност (по-късно УБК, през днешния ден превърната в Агенция за национална сигурност) на тогавашна Република Македония, в интервала 1991-1995 година, че е бил вербуван от службите в Югославия при посещаване от обменна стратегия за студенти в края на 80-те години в Скопие.

С темповете, с които македонистите измислиха историята си, стартират да измислят и персоналната ми биография, прибавя Каракачанов.

Неспособността на службите в Скопие да скалъпят даже една, звучаща правдиво конспирация ми вдъхва сигурност, че напъните им да разгласят и континента Европа и Луната като изконно техни територии ще приключат със същото крушение, написа още политикът.

Ето го и целия пост на Красимир Каракачанов:

С темповете, с които македонистите измислиха историята на районен съд Македония, явно стартират да измислят и персоналната ми биография.

Неспособността на службите в Скопие да скалъпят даже една, звучаща правдиво конспирация ми вдъхва сигурност, че напъните им да разгласят и континента Европа и Луната като изконно техни територии ще приключат със същото крушение.

Очаквам си дипломата от Скопския университет и Ви убеждавам, че в случай че славните македонски служби имаха най-малко един „ соработник “ като мен, то Скопие от дълго време щеше да е част от Благоевградска област.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР