Ако решим да погледнем на секса като на пухкавия бял

...
Ако решим да погледнем на секса като на пухкавия бял
Коментари Харесай

Фротаж - различният оргазъм

Ако решим да погледнем на секса като на пухкавия бял крем по средата на „ Oreo “, то тогава той безпроблемно може да се причисли в графата със сладкишите на живота. Но не по този начин щяха да стоят нещата, в случай че вкусните бисквитки не му вършиха компания. Същото е и сред чаршафите. Често има секс без оргазъм, само че от време на време има оргазъм без секс. И тук не приказваме за мастурбация един пред различен или независимо, нито за орална стимулация или сексиграчки.

Фротаж
Не, това не е името на някой декадентски десерт. По-скоро е нещо, което съвсем всички сме правили, когато сме били девствени младежи. Иде тирада за положителното остаряло триене на тяло в тяло, без значение дали сме голи, полуголи или напълно облечени. Съгласете, че има нещо вълнуващо да го вършиме като възрастен субект. Няма го напрежението от това по какъв начин наподобява тялото ти тъкмо в тоя момент, по какъв начин ще се представиш като ухажор, не се притесняваш от нежелана бременност. О, и въобще не е дребна вероятността да свършите едновременно.

Бюст оргазъм
Гърдите не са единствено магнит за жадни погледи по улиците, те са един от господарите на оргазма. Когато сме възбудени, бюстът ни набъбва с 25 %, даже ареолите трансформират цвета си. Когато сътрудникът подтиква с език зърната или ги навива нежно с пръсти, масажира гърдите и ги потупва леко и ритмично, това има същия трогателен резултат като клиторната и вагинална стимулация.

Шляпане
Ако сте почитатели на по-грубичките милувки, то тогава поканете шляпането по задните ви елементи в оргазмичното меню. Понякога концепцията за това, че сме доминирани е задоволително мощна за приближаващата кулминационна точка без пенетрация.

Мръснишко шепнене
Наясно сме, че мозъкът е най-големият сексуален орган. Абсолютно е допустимо да достигнем до оргазъм за нула време без никакво допиране, само че с верните мръсни думички, настанили се в ушите ни. Но и това си има похват. Не започвайте с тежката артилерия през цялото време. Започнете първо с „ по-срамежливи “ изречения – няма потребност другият да се усеща дискомфортно и жертва на циничност. Вместо да му обяснявате по какъв начин си представяте оргия с целия квартал, по-добре първоначално му обяснете какво най-обичате той да прави в леглото с вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР