Ако решението на Демократична България е да не се даде

...
Ако решението на Демократична България е да не се даде
Коментари Харесай

Радан Кънев към Слави Трифонов: Това, което предложихте, съм го виждал само веднъж - от ГЕРБ през 2009 г., но те имаха 117 депутати

Ако решението на " Демократична България " е да не се даде такава поддръжка, господин Трифонов, то напълно няма да бъде изменничество. Това разяснява Радан Кънев от Демократична България във фесйбук във връзка изказването на водача на Има Такъв Народ по-рано денем.

" Днес господин Трифонов декларирал във Facebook, че в случай че " т.нар партии на митинга " не поддържат обществения опит, наименуван кабинет на малцинството на Има Такъв Народ, това е изменничество. Дали Демократична България ще поддържа или не, ще реши Председателският съвет на обединението, въз основа на решенията на управленията на трите партии ", написа Кънев.

Обръщайки се към Слави Трифонов, той добавя: " Това, което Вие предложихте, съм го виждал единствено един път - от ГЕРБ през 2009 година Но те имаха 117 народни представители и доста по-авторитетен асортимент на претенденти. И отново не се получи. Защото не се прави по този начин... "
https://www.facebook.com/radan.kanev/posts/10158588046047636
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР